Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte Dumanska, eroina din poarta României cu Norvegia: "Nu ne-a interesat ce adversar am avut în faţă"

Linişte, vorbeşte Dumanska, eroina din poarta României cu Norvegia: "Nu ne-a interesat ce adversar am avut în faţă"

Handbal

Comentarii

Iulia Dumanska a fost eroina României în succesul obţinut miercuri seară contra campioanei europene en titre Norvegia. La final, portarul naţionalei a mărturisit că tricolorele au încercat să nu ţină cont de valoarea adversarelor.

"Mă bucur din tot sufletul că am reuşit un meci superb împreună cu fetele mele. Ne bucură victoria şi acum ne vom pregăti pentru meciul care va urma. Noi am încercat să facem un joc bun, nu ne-a interesat ce adversar aveam în faţă. Am fost foarte concentrate şi ne bucurăm că am câştigat. Acum ne pregătim pentru grupa care urmează", a spus Iulia Dumanska, la TVR.

Naţionala de handbal feminin a României a învins miercuri, la Brest, campioana europeană en-titre, Norvegia, scor 31-23 (18-12), în ultimul meci al grupei D preliminare, la CE din Franţa. Tricolorele încheie pe primul loc grupa şi merg mai departe cu maximum de puncte, 4.

 Pentru România au marcat Neagu 11 goluri, Chiper 5, Geiger 4, Buceschi 4, Pintea 4, Udriştoiu 1, Ardean Elisei 1, Laslo 1, iar de la echipa nordică s-a remarcat Kristiansen 5 reuşite.

În urma rezultatului, România, calificată anterior în grupa principală 2, încheie grupa preliminară D pe primul loc, cu 6 puncte în clasament.

Tot miercuri s-a jucat şi cealaltă partidă din grupa D, între Germania şi Cehia, scor 30-28 (16-16).

Clasamentul final al grupei D: 1. România 6 puncte, 2. Germania 4, 3. Norvegia 2, 4. Cehia 0.

România, Germania şi Norvegia se califică în grupa principală 2, iar tricolorele vor continua competiţia cu 4 puncte, Germania cu 2, iar Norvegia fără punct.

Afla mai multe despre: handbaldumanskaromania 

viewscnt
Articole similare