Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte golgheterul! "Am scris istorie în această seară". George Puşcaş, mesaj superb pentru fani

Linişte, vorbeşte golgheterul! "Am scris istorie în această seară". George Puşcaş, mesaj superb pentru fani

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei naţionale de tineret, George Puşcaş, a mărturisit că resimte oboseala în urma victoriei cu Croaţia, scor 4-1, din debutul la Euro 2019.

"Mă bucur mult că am reuşit să marcăm două goluri imediat şi apoi trebuia să rămânem concentraţi ca să menţinem scorul. În prima repriză a fost incredibil de cald, mă bucur că am jucat cum am făcut-o. Mă simt bine, chiar dacă a fost un meci foarte greu. Mă simt obosit, cum e şi normal, ca toţi colegii mei. Vom juca peste trei zile, avem două zile să ne punem la punct.

Un rezultat mare, cum a zis şi Mister, este un rezultat istoric! Sunt primele puncte obţinute la un European (n.r. - de tineret). Am scris istorie şi vrem să o ţinem tot aşa.

Aţi fost al 12-lea om în teren şi sperăm să fiţi în număr cât mai mare pentru că împreună suntem România", a declarat George Puşcaş, la TVR.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţie. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18)

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare