Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte omul care i-a adus CFR-ului două titluri la rând: "Pentru mine a fost mult mai greu decât pentru Edi, Conceicao şi Minteuan"

Linişte, vorbeşte omul care i-a adus CFR-ului două titluri la rând: "Pentru mine a fost mult mai greu decât pentru Edi, Conceicao şi Minteuan"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a felicitat pe ceilalţi antrenori care au condus-o pe CFR Cluj în această ediţie a Ligii 1, dar a ţinut să precizeze că pentru el a fost cel mai dificil.

Dan Petrescu - aflat al doilea titlu cucerit cu CFR şi la al treilea în total, după cel obţinut cu Urziceni în 2009 - este cel de-al patrulea antrenor avut de CFR Cluj în acest sezon, după Edward Iordănescu, Toni Conceicao şi Alin Minteuan.

"Foarte greu, dar e frumos să-l ai în braţe. Mai bine să-l am aici decât să fie în altă parte. Şi mai îmi odresc trofee în continuare. Chiar dacă acest trofeu nu e al meu 100%, cum a fost cel de anul trecut sau cel de la Unirea Urziceni. Până la urmă, e un trofeu şi trebuie împărţit cu ceilalţi antrenori care au muncit şi ei, Edi Iordănescu, Conceicao şi Alin Minteuan.

În momentul când ridici un trofeu, nu mai ai regrete. Vă daţi seama că nu a fost uşor să iau această decizie (n.r. - de a reveni la CFR). Eu am fost un fel de atacant al CFR-ului, că ceilalţi antrenori au pregătit mingea să intre în poartă şi eu trebuia să înscriu. Cel mai greu post din lume e să fii atacant. De aceea a fost mult mai greu pentru mine. Conceicao a lăsat echipa pe primul loc, iar Alin a continuat munca lui", a declarat Dan Petrescu, la microfonul Telekom Sport.

Cât despre meciul care i-a adus CFR-ului titlul: "Craiova a jucat foarte bine repriza a doua, merita un gol, poate le era şi lor mai uşor în ultimul meci, dar ne făcea nouă viaţa grea în ultimele minute".

Apoi, "Bursucul" s-a referit la meciul cu FCSB. Deşi a precizat că îşi doreşte victoria, Dan Petrescu a recunoscut că le va da liber jucătorilor experimentaţi.

"Eu vreau să câştig meciul ăsta. Sigur vor fi jucători care vor pleca în vacanţă de mâine. Fiind jucători de o vârstă mai înaintată, sigur vor pleca. Culio, Vinicius, Ţucudean. Au nevoie de pauză", a mai spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare