Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linnea Torstenson şi-a anunţat revenirea în echipă: ”Până la debutul Ligii Naţionale voi fi aptă”

Linnea Torstenson şi-a anunţat revenirea în echipă: ”Până la debutul Ligii Naţionale voi fi aptă”galerie foto

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a ajuns luni in Sķövde, acolo unde la invitaţia fostului antrenor secund, Rasmus Rygaard Poulsen, echipa din Capitală va petrece o săptămână de cantonament, urmând ca în weekend să joace în Annliz Cup împotriva unora dintre cele mai puternice echipe din Scandinavia.

Pentru Linnea Torstenson participarea este una cu totul specială, aceasta întorcându-se în oraşul unde la începutul anilor 2000 cariera sa a a luat avânt puternic, alături de clubul Skövde HF.  ”Este o plăcere să fiu în Skövde timp de o săptămână la antrenamente din pre-sezon chiar dacă din cauza accidentării nu voi putea juca în acest week-end. O lună de repaos ar trebuie să fie suficientă iar la debutul campioantului, pe 30 august, să fiu aptă de joc, sau poate chiar pentru Supercupa cu Vâlcea", spune jucatoarea de 36 de ani.

Linnea Torstenson a făcut parte din echipa senzţtionala care în 2017, sub comanda lui Kim Rasmussen, Rasmus Rygaard Poulsen si Adi Vasile, a câştigat râvnitul trofeu European. ”Pregătirea este esenţiala. Ne propunem să luptăm cu cele mai bune echipe din Europa şi să ajungem în Final Four şi apoi să câştigăm iar Liga Campionilor”.

Echipa bucureşteană a sosit luni seara in Skövde, marţi după-amiază a avut loc o conferinţă de presă, iar astazi este programat un antrenament împreună cu Skövde HF, clubul unde actualmente antreneaza Rasmus Rygaard Poulsen.

”Suntem foarte fericiţi că fosta mea echipă se află în cantonament în Skövde, dar şi pentru că va participa la ediţia din acest an a Cupei Annliz. Astăzi vom avea un antrenament comun, ceea ce reprezintă o experienţă bună pentru noi, iar joi vom disputa meciul de deschidere al competiţiei împotriva celor de la CSM Bucureşti. Rămâne de văzut cât de mult o echipă aşa tânăra ca a noastră poate fi o provocare”, menţionează Rasmus Poulsen.

Afla mai multe despre: linnea torstensonhandbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare