Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a anunţat unde va juca în 2024. ”O iau de la zero”

Lionel Messi a anunţat unde va juca în 2024. ”O iau de la zero”
Comentarii

Starul argentinian Lionel Messi nu va merge împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită în această iarnă, în pauza MLS

În schimb, jucătorul lui Inter Miami se va bucura de o vacanţă lungă cu familia sa în Argentina înainte de a reveni pentru a juca primul său sezon complet cu franciza din Florida, după ce nu s-a calificat în play-off.

Leo Messi rămâne la Inter Miami

Presa din Spania a anunţat că Lionel Messi va cuceri cel de-al optulea ”Balon de Aur” din carieră, în semn de recunoştinţă pentru parcursul istoric avut cu naţionala Argentinei, în drumul către a doua Cupă Mondială din istoria acestei ţări.

Fotbalistul argentinian nu are de gând să se despartă de Inter Miami, aşa cum se vehiculează, iar obiectivul său principal rămâne luna noiembrie, când alături de echipa naţională va înfrunta naţionalele Braziliei şi Uruguayului. Apoi, L10 are de gând să se bucure din plin de vacanţă, până la un nou sezon cu Inter Miami.

"Mă voi antrena, voi juca meciul care urmează (ultimul al sezonului, sâmbătă, împotriva lui Charlotte) şi voi încerca să ajung în cel mai bun mod posibil pentru noiembrie (cu echipa naţională), dacă voi putea fi din nou acolo. După aceea, mă voi bucura de vacanţă în Argentina.

Este pentru prima dată când voi avea mai multe zile de vacanţă în decembrie cu linişte alături de oamenii mei, iar în ianuarie mă voi întoarce pentru a face din nou pre-sezon. Să o iau de la zero şi să mă pregătesc cât mai bine, ca întotdeauna", a spus Messi.

"Am lipsit la ultimele meciuri şi am avut o serie de accidentări. Luna iulie a fost foarte grea pentru noi, am jucat din trei în trei zile, am călătorit, dar am câştigat un turneu important pentru club (US Open Cup, n.r.)", a adăugat el.

Afla mai multe despre: messibarcelonaarabia sauditainter miami 

viewscnt
Articole similare