Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a oferit detalii despre starea de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19! ”Mi-a luat mai mult decât credeam să mă recuperez!”

Lionel Messi a oferit detalii despre starea de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19!  ”Mi-a luat mai mult decât credeam să mă recuperez!”

PSG

Comentarii

Lionel Messi s-a infectat cu COVID-19 în timpul sărbătorilor de iarnă, iar de atunci, trece prin procesul de recuperare.

Messi s-a infectat în perioada Crăciunului, în timp ce se afla în Argentina. Miercurea trecută, fotbalistul a fost testat negativ şi s-a putut întoarce la Paris. Totuşi, el nu este refăcut complet şi nu a jucat în derby-ul din campionat contra lui Lyon, scor 1-1. 

Acum, Lionel Messi a dorit să comunice din nou cu fanii lui şi a oferit detalii despre starea de sănătate. Fotbalistul a transmis un mesaj pe contul personal de Twitter şi a spus că munceşte pentru a redeveni sută la sută apt şi este nerăbdator să se întoarcă pe teren. 

”Mi-a luat mai mult decât credeam să mă recuperez!”

”Bună seara! După cum ştiţi, am avut COVID-19 şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele primite şi să vă anunţ că mi-a luat mai mult decât credeam să mă recuperez, dar sunt aproape recuperat complet şi abia aştept să revin pe teren. M-am antrenat zilele astea pentru a ajunge din nou la 100%. Se anunţă provocări frumoase în acest an şi sper să ne vedem cât mai curând. Mulţumesc!”, a transmis Messi, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi ar putea reveni pe teren sâmbătă, la meciul cu Brest, pe care PSH va urma să îl joace pe teren propriu, în etapa cu numărul 21 din Franţa.  

Afla mai multe despre: psg-messi-covid-19 

viewscnt
Articole similare