Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a reacţionat după campania iniţiată de cluburile din Premier League! "Cât am trăit, am experimentat abuzuri grave!" Mesajul starului argentinian

Lionel Messi a reacţionat după campania iniţiată de cluburile din Premier League! "Cât am trăit, am experimentat abuzuri grave!" Mesajul starului argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Zilele trecute, cluburile din Anglia au demarat o companie prin care vor să atragă atenţia asupra abuzurilor din social media.

Echipele din Premier League au început o campanie prin care refuză să posteze în mediul online, ca semn de protest împotriva bullying de pe social media.

Lionel Messi a hotărât să se alăture şi el campaniei iniţiate de cluburile din insulă. Omul cu 6 Baloane de Aur este urmărit pe Instagram de 200 de milioane de fani, iar postarea sa a strâns peste 4 milioane de aprecieri în 4 ore.

"Tocmai am ajuns la 200 de milioane de oameni care mă urmăresc pe această reţea, însă nu voi sărbători. Bineînteles că apreciez toată dragostea şi sprijinul pe care îl primesc mereu din partea voastră, dar cred că este timpul să acordam importanţă tuturor oamenilor care se află in spatele fiecarui profil, ne dăm seama că în spatele fiecarui cont există o persoană în carne şi oase, care râde, plânge, se bucură şi suferă. 

Sunt fiinţe umane cu sentimente. Haideţi să ne ridicăm vocea pentru a opri abuzurile pe reţelele de socializare media. Nu contează dacă suntem anonimi, celebrităţi, sportivi, arbitri sau fani ai unui joc, toate acestea nu contează, rasa, ideologia religioasă sau sexul. Nimeni nu merită să fie maltratat sau insultat.

Cat am trăit, am experimentat abuzuri grave pe fiecare dintre reţelele de socializare, fără ca cineva să facă ceva pentru a le impiedica. Noi trebuie să condamnam cu fermitate aceste atitudini ostile şi să cerem companiilor care gestionează reţelele să ia masuri urgente împotriva acestor comportamente.

Îmi doresc ca voi, cei 200 de milioane de oameni care mă însoţesc, să puteţi deveni 200 de milioane de motive care să facă din reţele de socializare un loc sigur şi respectuos, unde putem împărtăşi ceea ce dorim fără să ne temem că vom fi indulgenţi şi să ne ferim pentru totdeauna de insulte, rasism, abuzuri şi discriminare. 

Pentru cei care fac parte din aceste reţele şi care sunt întotdeauna alături de mine, sper să vă alăturaţi şi să mă susţineţi ăn această campanie. O mare îmbrăţisare tuturor şi felicitari tuturor oamenilor de fotbal din Marea Britanie pentru ideea de a desfăşura campania impotriva abuzului şi discriminarii pe reţele de socializare" a scris Messi pe contul său de Instagram. 

 

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare