Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a vorbit despre şansele lui PSG de a câştiga Champions League după victoria în faţa celor de la Real Madrid! Ce a remarcat ”Balonul de Aur” în campionatul francez

Lionel Messi a vorbit despre şansele lui PSG de a câştiga Champions League după victoria în faţa celor de la Real Madrid! Ce a remarcat ”Balonul de Aur” în campionatul francez

Lionel Messi

Comentarii

PSG a reuşit să se impună în turul din optimile Ligii Campionilor, scor 1-0, împotriva lui Real Madrid.

PSG şi-a făcut o echipă plină de vedete, în frunte cu Mbappe, Neymar şi Messi, iar francezii visează la câştigarea primul trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. 

Lionel Messi a acordat un interviu pentru revista oficială a clubului şi a vorbit despre şansele pe care le are echipa lui la câştigarea celui mai important trofeu intercluburi. 

"E complicat să câştigi Liga Campionilor pentru că este o competiţie în care evoluează cele mai bune cluburi, iar cel mai mic detaliu, cea mai mică greşeală te poate elimina. Cred că avem o echipă cu care putem încerca să câştigăm trofeul. Suntem încântaţi de această idee şi chiar sperăm să reuşim. Suntem pe drumul cel bun şi încercăm să devenim mai puternici", a spus Messi, potrivit Tuttomercatoweb.

Messi a avut o prestaţie foarte slabă împotriva lui Real Madrid, a ratat o lovitură de la 11 metri şi a părut că încă nu a reuşit să se adapteze la PSG, după ce ani de zile a jucat în tricoul Barcelonei, club alături de care a câştigat tot. 

În cele 14 meciuri din campionatul francez, Messi a marcat doar 2 goluri şi a remarcat că fotbalul din Franţa a devenit mult mai dificil, chiar şi pentru un club plin de staruri ca PSG. 

"Este un campionat care a crescut foarte mult, iar PSG a ajutat ca vizibilitatea Ligue 1 în lume să crească. Azi este un campionat foarte competitiv, orice echipă este capabilă să te învingă şi să îţi facă viaţa grea. Văd liga franceză drept o competiţie mult mai echilibrată. Acum, e din ce în ce mai greu să câştigi fiecare meci", a mai spus Messi.

Afla mai multe despre: messi-psg-ucl 

viewscnt
Articole similare