Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a vorbit despre transferul lui Ronaldo la Manchester United: "E impresionant, deşi în campionat n-are cifre atât de bune"

Lionel Messi a vorbit despre transferul lui Ronaldo la Manchester United: "E impresionant, deşi în campionat n-are cifre atât de bune"

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi, transferat în acest sezon la PSG, a vorbit despre Cristiano Ronaldo, care continuă să doboare recorduri chiar şi la 36 de ani. În vara acestui an, starul portughez a revenit la Manchester United.

"United este o echipă foarte puternică, cu jucători mari. Cristiano cunoştea deja clubul, însă este o altă etapă şi acum s-a adaptat într-o manieră impresionantă. Încă de la început a marcat goluri, aşa cum o face mereu, şi nu a avut nicio problemă să se adapteze.

În Premier League nu are cifre atât de bune pe cât credeam cu toţii, dar este o competiţie foarte grea şi echilibrată, în care lucrurile iau multe întorsături. După decembrie se schimbă foarte multe şi se poate întâmpla orice în toate competiţiile", a comentat Messi.

Un nou record pentru Cristiano Ronaldo

În urma golului marcat în meciul cu Villarreal, al şaselea din acest sezon al Ligii Campionilor, Cristiano a devenit primul jucător al unui club englez care a marcat în primele cinci meciuri jucate într-o ediţie a Champions League, excluzând calificările.

Cu reuşita împotriva echipei lui Unai Emery, Cristiano a ajuns la 140 de goluri în Liga Campionilor, fiind de departe golgheterul all-time al competiţiei.

Înainte ca Ronaldo să reuşească să marcheze în primele cinci meciuri dintr-o ediţie a Ligii Campionilor, patru jucători de la cluburi din Anglia reuşiseră să înscrie în primele patru etape din grupe.

Terry Dyson (1961/62, Tottenham), Roger Hunt (1964/65, Liverpool), Mick Jones (1969/70, Leeds) şi Nicolas Anelka (2010/11, Chelsea) au fost fotbaliştii depăşiţi de CR7.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare