Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. O legendă a lui Real Madrid agită apele înainte de El Clasico

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. O legendă a lui Real Madrid agită apele înainte de El Clasico

Campionate

Comentarii

Jose Antonio Camacho, legendă a lui Real Madrid, este convins că Lionel Messi va pleca de la FC Barcelona la finalul acestui sezon. Starul argentinian mai are contract doar până în această vară şi până acum a refuzat să semneze prelungirea.

Sunt şanse foarte mari ca Lionel Messi să plece în vară de la FC Barcelona, este de părere Jose Antonio Camacho, una dintre legendele lui Real Madrid. Fostul mare fundaş susţine că Leo Messi n-ar fi avut nicio reţinere să anunţe că rămâne pe Camp Nou, dacă era convins de asta.

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona, crede Camacho

Înainte de El Clasico, meci programat sâmbătă, de la 22:00 şi transmise live de Telekom Sport, Jose Antonio Camacho agită apele. Fostul jucător şi antrenor al lui Real Madrid spune că este convins că Lionel Messi va pleca în vară de la FC Barcelona.

Camacho este de părere că Messi ar fi avut ocazia perfectă să anunţe că rămâne, momentul în care în fruntea lui FC Barcelona a revenit Joan Laporta. Asta în contextul în care starul argentinian se afla în conflict cu fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, care a angajat o firmă să-l denigreze pe Messi pe reţelele de socializare.

”Va fi greu să rămână, deoarece, dacă ar fi vrut, ar fi spus asta. Acum trei luni lucrurile erau foarte clare (n.r. că Messi este decis să plece), acum nu mai este la fel de clar, dar, cred că dacă voia să rămână, avea o oportunitate foarte bună să spună asta după venirea lui Joan Laporta”, a spus Jose Antonio Camacho, citat de Sport.es.

Messi se gândeşte să plece de la FC Barcelona

În ultimele două-trei sezoane, FC Barcelona a suferit grav la capitolul performanţe. Rezultatele sub aşteptări au fost rezultatul deciziilor luate de fosta conducere, în frunte cu Josep Maria Bartomeu. Aceştia au plătit sume foarte mari pentru jucători supraevaluaţi, motiv pentru care forţa echipei a scăzut considerabil.

În plus, situaţia financiară a clubului a devenit dezastruoasă, cu datorii de peste un miliard de euro. Dezamăgit de situaţia în care a ajuns la FC Barcelona, Lionel Messi se gândeşte serios să plece. Contractul cu FC Barcelona expiră în vară, însă Messi n-a semnat până acum prelungirea.

Potrivit presei din Spania, Lionel Messi a fost nemulţumit de faptul că toate eşecurile clubului i-au fost puse în cârcă, dar şi că lotul actual nu-l mai ajută să menţină un înalt nivel de performanţă. Speranţa fanilor Barcelonei a fost pusă în revenirea lui Joan Laporta, unul dintre apropiaţii lui Lionel Messi şi omul în mandatul căruia clubul a avut cele mai mari performanţe din istorie.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare