Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi poate avea probleme după ce a fost la grătar cu colegii de la Barcelona! A început ancheta în Spania

Lionel Messi poate avea probleme după ce a fost la grătar cu colegii de la Barcelona! A început ancheta în Spania
Comentarii

Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia a deschis o anchetă în urma unei mese organizate, luni, la domiciliul lui Lionel Messi, în prezenţa coechipierilor săi şi ale soţiilor şi prietenelor lor. Autorităţile vor trebui să stabilească dacă protocolul de sănătate în vigoare în Barcelona a fost încălcat, informează lequipe.fr.

Invitaţia lansată de Lionel Messi coechipierilor săi, de a participa la un grătar acasă la el, ar putea costa FC Barcelona scump. Potrivit Radio COPE, o anchetă a fost deschisă de Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia pentru a stabili dacă actualul protocol de sănătate a fost respectat. În caz contrar, sancţiunile ar putea fi luate de liga profesionistă (LaLiga), care urmăreşte îndeaproape cazul.

Obiectivul acestei întâlniri a fost de a consolida legăturile în vestiar, înaintea sprintului final în campionat. Dar prezenţa multor participanţi a alertat autorităţile.

Luni seară, după şedinţa săptămânală a guvernului regional, vicepreşedintele interimar al Cataloniei, Pere Aragonès, a confirmat că Agenţia de Sănătate Publică "va studia" acest dosar şi "va stabili din punct de vedere tehnic dacă este acum necesar să ia măsuri suplimentare", pentru a preveni producerea altor astfel de situaţii.

Cu patru etape înaintea finalului sezonului, Barca ocupă locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte cu Real Madrid, 74, şi la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Messi şi colegii săi vor juca, sâmbătă, pe teren propriu, un meci capital pentru titlu, cu Atletico.

Echipa lui Diego Simeone a făcut recent o adunare similară, dar nu a fost pedepsită de ligă pentru că i-a informat din timp pe oficiali şi s-a asigurat că toate protocoalele sunt respectate, ceea ce Barca nu a făcut.

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare