Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi poate încasa peste o jumătate de miliard de euro la Barcelona în cazul în care se vor îndeplini anumite condiţii

Lionel Messi poate încasa peste o jumătate de miliard de euro la Barcelona în cazul în care se vor îndeplini anumite condiţii

Fotbal

Comentarii

Messi a sosit pe Nou Camp în 2000, la vârsta de numai 13 ani, de la formaţia argentiniană Newell Old Boys.

Conform celor de la El Mundo, Messi ar putea încasa 555.237.619 euro la Barcelona, acesta fiind cel mai mare contract din istoria fotbalului. Înţelegerea încheiată în 2017 expiră la data de 30 iunie 2021, dată la care argentinianul o poate părăsi pe Barcelona. În momentul de faţă, acesta primeşte 138.000.000 de euro pe sezon. Messi a încasat deja 511.540.545 de euro din suma totală a înţelegerii pe 4 ani. Acesta are un bonus subsanţial de loialitate plus încă unul de reînnoire a înţelegerii.

Messi a sosit pe Nou Camp în 2000, la vârsta de numai 13 ani, de la formaţia argentiniană Newell Old Boys. A debutat la vârsta de 17 ani pentru prima echipă în victoria cu scorul de 1-0 în faţa rivalei locale, Espanyol. Argentinianul îşi doreşte să o părăsească pe Barcelona în vară şi să plece la Manchester City unde antrenează Pep Guardiola.

Suma totală este rezultată din adunarea salariului fix plus din drepturile de imagine plus o serie de bonusuri inedite de milioane de euro, indemnizaţii, dar şi dintr-un şir de alte bonusuri în funcţie de diferite obiective”, precizează cei de la El Mundo.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: lionel messibarcelona 

viewscnt
Articole similare