Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi rămâne la Barcelona! Argentinianul s-a răzgândit şi nu mai vrea să plece. Motivele din spatele deciziei

Lionel Messi rămâne la Barcelona! Argentinianul s-a răzgândit şi nu mai vrea să plece. Motivele din spatele deciziei

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul Lionel Messi ar fi înregistrat un video, în care ar anunţa că ar rămâne la Barcelona până la finalul contractului său, scadent vara viitoare, informează publicaţia Sphera Sports, citată de presa spaniolă.

UPDATE: TyC Sports, publicaţia care a anunţat prima dată că Messi vrea să plece de la Barcelona, susţine că argentinianul s-a răzgândit şi mai rămâne încă un sezon pe Camp Nou, adică până când îi va expira contractul, pe 30 iunie 2021. 

Decizia lui Messi este motivată de faptul că nu vrea să plece cu scandal de la echipa la care a stat 20 de ani, astfel ar evita ca totul să se termine la tribunal, ceea ce ar fi însemnat o situaţie dificiă şi pentru echipa la care s-ar fi dus Messi, cel mai probabil Manchester City. 


Înregistrarea ar urma să fie făcută publică în cursul zilei de vineri.

Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri, la Barcelona şi s-a întâlnit cu conducerea clubului, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai dorea să continue la gruparea catalană.

După întâlnirea cu preşedintele FC Barcelona, Josep-Maria Bartomeu, Messi senior a admis că fiul său ar putea continua la clubul catalan.

Întrebat la postul Deportes Quatro dacă se gândeşte ca fiul lui să continue la Barcelona până în 2021, când îi expiră contractul, şi apoi să plece liber, Jorge Messi a răspuns: "Da".

Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, luni, în vederea reluării pregătirii pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal, Ronald Koeman.

Săptămâna trecută, Messi a informat clubul că vrea să plece.

Clauza de reziliere a contractului său este de 700 de milioane de euro. Potrivit presei spaniole, argentinianul ar putea pleca liber în temeiul unei clauze din contractul său, informaţie dezminţită de La Liga, organizatoarea campionatului spaniol.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare