Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi şi-a decis viitorul! Unde va juca starul argentinian în următorul sezon

Lionel Messi şi-a decis viitorul! Unde va juca starul argentinian în următorul sezon

Lionel Messi

Comentarii

Pe parcursul ultimului an, o multitudine de zvonuri despre viitorul lui Messi au dominat paginile marilor publicaţii sportive. Aproape de finalul înţelegerii sale cu Barcelona, argentinianul ar urma să semneze un nou contract, valabil până în 2023.

După ce Messi a anunţat că doreşte să plece de pe Camp Nou, vara trecută, lumea fotbalului a intrat într-o frenezie nemaivăzută. Unul dintre cei mai buni jucători din istorie, sinonim cu numele Barcelonei, devenise aparent disponibil şi ar fi trebuit să fie lăsat să plece liber de contract, graţie unei clauze din înţelegerea sa cu ”blaugrana”.

Lionel Messi şi-a decis viitorul!

Acestuia nu i s-a permis însă să plece şi, nedorind să îşi atace echipa iubită în instanţă, a ales să mai rămână un sezon, până la încheierea contractului său. Însă, după ce Bartomeu a fost înlocuit de Laporta ca preşedinte al clubului, starul argentinian şi-ar fi reparat relaţia cu conducerea şi ar fi devenit dornic să mai rămână, pentru încă două sezoane.

Conform jurnalistului Sebastian Vignolo, de la ESPN Argentina, Messi ar urma să semneze o prelungire cu clubul, până în 2023. În plus, conducerea ”blaugrana” ar urma să o ia de la capăt cu încercarea readucerii lui Neymar, deşi brazilianul pare fericit la PSG.

"Vă pot spune că Lionel Messi va rămâne la Barcelona pentru încă doi ani, iar Barcelona vrea să îl aducă înapoi pe Neymar. Messi şi clubul sunt din nou pe aceeaşi lungime de undă, iar Barcelona îl vrea şi pe Neymar", informa Vignolo, la ESPN Argentina.

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: lionel messicontract messiviitor messitransfer messibarcelona 

viewscnt
Articole similare