Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să se întâlnească în UEFA Champions League. Care este bilanţul confruntărilor directe dintre cei doi titani ai fotbalului

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să se întâlnească în UEFA Champions League. Care este bilanţul confruntărilor directe dintre cei doi titani ai fotbalului

Lionel Messi

Comentarii

Tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor a avut loc la Nyon, luni, de la ora 13:00, însă va fi reluată din cauza unei erori de sistem.

UPDATE 15:00: UEFA a anunţat că tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor va avea loc din nou, de la ora 16:00 (ora României). Totul din cauza unei erori a unui software folosit de UEFA care ar trebui să uşureze tragerea la sorţi.

Însă, în urma acestei erori, au fost trase la sorţi, pentru a se întâlni în optimile de finală, Villarreal şi Manchester United, lucru imposibil după ce ambele cluburi s-au întâlnit în faza grupelor.

Prima înfruntare dintre cei doi fotbalişti a avut loc în sezonul 2007/2008, în semifinala din UFEA Champions League dintre Barcelona şi Manchester United. În acea dublă, britanicii s-au impus la general cu 1-0.

Cea mai recentă confruntare dntre Messi şi Ronaldo a avut loc în sezonul trecut din UEFA Champions League. Barcelona şi Juventus au făcut parte din grupa G din Champions League, iar italienii s-au impus în faţa spaniolilor cu 3-0, într-un meci în care Ronaldo a reuşit dubla din penalty. 

Bilanţul confruntărilor directe dintre cei doi titani ai fotbalului

În total, cei doi s-au confruntat de 34 de ori pe gazon, atât cu echipele de club, cât şi cu naţionalele. Lionel Messi este în avantaj şi a ieşit învingător de 16 ori. Ronaldo s-a impus în 10 întâlniri, iar în 8 meciuri, echipele unde cei doi jucau au încheiat partidele la egalitate. În toate confruntările directe, Messi a marcat 22 de goluri, iar portughezul are cu o reuşită mai puţin. 

Optimile de finală din Champions League după tragerea la sorţi, care a fost declarată nulă

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern Munchen

Salzburg - Liverpool

Inter - Ajax

Sporting - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Manchester United

Afla mai multe despre: messi-ronaldo-champions league 

viewscnt
Articole similare