Experiențe împreună.
You are here:

Lionel Messi surprinde: "Am vrut să plec de la Barcelona!" La ce echipă vrea să îşi încheie cariera

Lionel Messi surprinde: "Am vrut să plec de la Barcelona!" La ce echipă vrea să îşi încheie cariera

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi, în vârstă de 32 de ani, a anunţat că nu mai vrea să îşi încheie cariera în ţara natală, la Newell's Old Boys, ci la FC Barcelona.

"Ideea mea e să mai stau mulţi ani. Întotdeauna am gândit aşa şi nu s-a schimbat nimic. E clar că ideea mea e să îmi închei cariera la Barca, în special pentru ceea ce simt pentru club şi pentru familia mea. Suntem foarte fericiţi la Barcelona.

"Încă din copilărie am visat să joc la Newell's, pentru ceea ce înseamnă fotbalul în Argentina, dar uneori familia trebuie să aibă prioritate. Nu mi-ar plăcea să stric prieteniile pe care copiii mei şi le-au construit aici, aşa cum mi s-a întâmplat mie când eram copil", a spus Messi, într-un interviu acordat postului catalan de radio RAC1.

Messi a vrut să plece de la Barcelona

Messi a mărturisit că a vrut să plece de la Barcelona, în sezonul 2013-2014: "A fost o situaţie care nu a avut de-a face cu clubul. Voiam să părăsesc Spania din cauza problemelor cu fiscul. Am simţit că a fost un abuz împotriva mea".

Messi a vorbit şi despre prelungirea contractului scadent în 2021: "Nu există nimic nou de spus despre prelungirea contractului meu, dar, cu siguranţă, nu va există nicio problemă, dacă se va materializa. Lucrurile sunt mereu simple între mine şi club. 

Ultima oară am vorbit cu Bartomeu la Liverpool, dar de atunci nu ne-am mai întâlnit. Nu am nicio problemă cu el. Uneori, cerere părerea vestiarului când vine vorba despre transferuri, precum în cazurile lui Neymar sau Griezmann, dar nu este adevărat că am decis eu antrenorul sau pe cine să transferăm".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe