Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipsa de efort l-ar fi tras în jos pe Budescu. Ce spun apropiaţii: „Dacă era muncitor ar fi fost la Atletico Madrid, s-a mulţumit cu puţin”

Lipsa de efort l-ar fi tras în jos pe Budescu. Ce spun apropiaţii: „Dacă era muncitor ar fi fost la Atletico Madrid, s-a mulţumit cu puţin”
Comentarii

Costel Lazăr, directorul sportiv al formaţiei Petrolul Ploieşti, a vorbit despre Constantin Budescu (32 de ani) şi despre calităţile de necontestat ale acestuia.

Budescu este în prezent jucătorul lui Damac Club, formaţie din Arabia Saudită. 
Costel Lazăr, în trecut oficial la Astra, iar în prezent la Petrolul, crede că mijlocaşul ar fi putut să se impună la o echipă mare din străinătate dacă ar fi depus mai mult efort la antrenamente. 
Budescu e un jucător aparte, foarte talentat, cu potenţial foarte mare. Când vrea el, face un efort deosebit, dar, din păcate, este un jucător care s-a mulţumit cu destul de puţin din punct de vedere al efortului. Ca realizări el a avut destule, dar în opinia mea putea mult, mult mai mult. Pe un Budescu muncitor cred că îl vedeam la Atletico Madrid, în campionatul Spaniei. Un jucător sclipitor, cu execuţii, ştiinţa jocului, tot ce îi trebuie unui jucător în teren. Efortul a fost cel care a făcut ca el să nu joace mai sus. Sau poate comoditatea. Cel care a reuşit cel mai mult acest lucru (n.r. - să îl capaciteze pe Budescu) a fost Marius Şumudică, când i-a avut în tandem pe Budescu şi Alibec şi erau jucători care făceau diferenţa”, a spus Costel Lazăr la GSP Live. 
Budescu a evoluat, în străinătate, doar la Al Shabab şi în China, la Dalian Professional. În timp ce, în Liga 1 a jucat pentru Petrolul, Astra şi FCSB.
Cotat la 2 milioane de euro, Constantin Budescu s-ar putea întoarce în România la vară, când îi expiră contractul cu Damac. 
Românul ar vrea să joace pentru Petrolul Ploieşti, echipa unde a debutat în fotbal. Condiţia este ca prahovenii să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon.
 

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbdamac 

viewscnt
Articole similare