Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipsă de fair-play din partea lui Real Madrid la derby-ul cu FC Barcelona. Zidane: ”Decizia îmi aparţine!”

Lipsă de fair-play din partea lui Real Madrid la derby-ul cu FC Barcelona. Zidane: ”Decizia îmi aparţine!” galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a confirmat că jucătorii săi nu vor face ”tunelul de onoare” pentru FC Barcelona, noua campioană a Spaniei. FC Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc duminică, de la 21:45, meci transmis în direct de Telekom Sport 1.

În campionatul Spaniei, dar nu numai, există obiceiul ca echipa campioană să fie aplaudată de jucătorii adverşi, la ieşirea de pe tunelul către vestiare. Însă jucătorii catalani nu se vor bucura de acest gest de respect din partea celor de la Real Madrid.

Zinedine Zidane spune că decizia îi aparţine şi vine după ce şi rivalii de la FC Barcelona au refuzat anul trecut să facă ”tunelul de onoare”, după ce Real Madrid a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor.

”Este un meci de trei puncte, un meci care nu va schimba clasamentul, dar pentru noi este un meci în care trebuie să jucăm bine. Noi nu vom face "pasillo" (n.r. tunelul de onoare), pentru că nici ei nu au făcut, dar îi respect. Asta e cel mai important, să respectăm ce a făcut Barcelona, să câştige campionatul. Eu felicit Barcelona şi acesta este respectul nostru. Este decizia mea, nu a clubului”, a declarat Zidane la conferinţa de presă.

”El Clasico” se joacă duminică, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridfc barcelonaprimera 

viewscnt
Articole similare