Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lisa a mers direct la Niko şi i-a cerut iertare!" Scandal incredibil cu soţia lui Thomas Muller în prim-plan. Ce a postat pe Instagram

"Lisa a mers direct la Niko şi i-a cerut iertare!" Scandal incredibil cu soţia lui Thomas Muller în prim-plan. Ce a postat pe Instagram

Bayern Munchen

Comentarii

Lisa Muller, soţia mijlocaşului Thomas Muller, a fost obligată de clubul Bayern Munchen să-i ceară iertare antrenorului Nico Kovaci, după o postare tendenţioasă pe Instagram, informează mirror.co.uk.

Sâmbătă, Bayern a înregistrat un nou rezultat slab, 1-1, acasă, cu Freiburg, în etapa a X-a din Bundesliga. Muller a început pe bancă, fiind trimis în teren în minutul 71, în locul lui James Rodriguez.

Nemulţumită că soţul ei nu a fost titular, Lisa Muller a postat în momentul schimbării următorul mesaj: "Mai mult de 70 de minute până i-a sclipit mintea, în sfârşit".

Postarea a fost ştearsă ulterior, iar clubul Bayern a dat următorul comunicat: "Lisa Muller a mers direct la antrenorul Niko după meciul de pe Allianz Arena şi i-a cerut iertare pentru postarea ei de pe Instagram din timpul înlocuirii lui Thomas Muller. Kovaci a acceptat scuzele ei."



"Nu e nimic de clarificat, e evident că nu a fost Thomas cel care a scris mesajul", a comentat antrenorul croat.

Şi internaţionalul german a avut o reacţie în acest caz. "Nu cred că a fost super, dar mă iubeşte, ce ar trebui să fac?", a spus el.

Afla mai multe despre: thomas mullerlisa muller 

viewscnt
Articole similare