Experiențe împreună.
You are here:

Lista echipelor calificate la Euro 2019 U21! România, la patru puncte de turneul final

Lista echipelor calificate la Euro 2019 U21! România, la patru puncte de turneul final

Echipa națională

Spania, Anglia şi Franţa şi-au asigurat prezenţa la turneul final al Campionatului European de tineret din 2019, alăturându-se Italiei, ţara gazdă.

Germania, care mai are nevoie de un rezultat de egalitate, şi Serbia, care poate fi calificată şi de un pas greşit al Austriei, sunt şi ele aproape de turneul final. În poziţii favorabile se mai află Belgia şi Grecia.

În Grupa a VIII-a, în care se află România, Portugalia a învins, joi, în delasare, cu scorul de 9-0, reprezentativa din Liechtenstein şi a trecut pe primul loc în clasament, cu 19 puncte, cu unul mai mult decât România şi cu un meci în plus.

"Tricolorii mici" sunt însă la mâna lor, cu patru puncte din ultimele două jocuri putând să-şi asigure prezenţa la turneul final.

Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi întâlnesc Ţara Galilor, vineri, de la ora 19.00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca şi Liechtenstein, marţi, de la ora 21.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Portughezii mai au de jucat doar cu Bosnia-Herţegovina, marţi, pe teren propriu. Şi reprezentiva bosniacă are şanse de calificare, fiind pe locul al treilea, tot cu 18 puncte.

La turneul final din Italia şi San Marino se califică direct doar prima clasată din fiecare din cele nouă grupe preliminare. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off în dublă manşă pentru a stabili ultimele două selecţionate care merg la CE.
viewscnt


 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta