Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista lui Zidane la Manchester United. Ce jucători vrea să aducă dacă îi ia locul lui Mourinho

Lista lui Zidane la Manchester United. Ce jucători vrea să aducă dacă îi ia locul lui Mourinho
Comentarii

Jose Mourinho pare că are zilele numărate la cârma lui Manchester United, iar conducerea americană a "diavolilor" pregătesc un înlocuitor pe măsură, nimeni altul decât Zinedine Zidane.

Chiar dacă Zidane este ţinut în standby de conducerea lui United pentru moment, francezul a alcătuit deja o listă cu jucători pe care vrea să îi aducă dacă va ajunge antrenor pe "Old Trafford", scrie Mirror. 

Fostul campion mondial, Toni Kroos (28 de ani), este unul dintre jucătorii de pe lista lui Zizou. Cu el antrenor, Kroos a făcut parte din echipa Realului care a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor la rând. Pe listă urmează doi jucători de la Bayern Munchen, Thiago Alcantara (27 de ani) şi James Rodriguez (27 de ani), care a fost lăsat de tehnicianul francez să fie împrumutat în Germania. Lista este încheiată de atacantul uruguayan de la PSG, Edinson Cavani (31 de ani). 

Zidane este liber de contract după despărţirea de Real Madrid, din vară, iar dacă Jose Mourinho nu reuşeşte să redreseze "corabia" de pe "Old Trafford", francezul va fi noul antrenor al lui Manchester United. 

Afla mai multe despre: zinedine zidanejose mourinhomanchester unitedtoni kroosjames rodriguezthiago alcantaraedinson cavani 

viewscnt
Articole similare