Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista neagră a lui Diego Simeone. Cinci jucători vor pleca de la Atletico Madrid până la finalul perioadei de mercato

Lista neagră a lui Diego Simeone. Cinci jucători vor pleca de la Atletico Madrid până la finalul perioadei de mercato

La Liga

Comentarii

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, şi-a definitivat lista plecările cu două săptămâni înainte de finalul perioadei de mercato.

Sezonul de LaLiga a început deja, iar Simeone trebuie să cureţe lotul lui Atletico de jucătorii pe care nu se va mai baza. Anternorul s-a hotărât asupra a cinci nume, pe care le-a transmis conducerii. Cinci jucători nu vor mai juca sub comanda lui Simeone şi vor trebui să fie vânduţi.

Potrivits site-ului fichajes.net, Diego Simeone nu-i mai vrea în pe Ivo Grbic, Marcos Paulo, Ivan Saponjic, Santiago Arias şi Saul Niguez. Dintre toţi, Niguez e numele cel mai atrăgător pe piaţa transferurilor, cu Barcelona şi Manchester United interesate de transferul mijlocaşului spaniol.

La capitolul sosiri, Diego Simeone doreşte un atacant care să îi creeze concurenţă lui Luis Suarez, iar alesul se pare că este Duşan Vlahovic de la Fiorentina. Toscanii nu vor, însă, să-l vândă şi vor ceda jucătorul doar dacă Atletico plăteşte 100 de milioane de euro, sumă greu de crezut că va fi achitată.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridlistaplecari 

viewscnt
Articole similare