Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista neagră a lui Laporta la Barcelona. 13 jucători, OUT! Dembele, Griezmann, Pique, Busquets şi alte numele grele

Lista neagră a lui Laporta la Barcelona. 13 jucători, OUT! Dembele, Griezmann, Pique, Busquets şi alte numele grele

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a întocmi lista neagră de pe Camp Nou. Omul care conduce destinele clubului a anunţat că urmează o reformă a lotului.

Lista neagră a lui Laporta la Barcelona. 13 jucători, printre care numele grele

Barcelona a traversat un sezon de tranziţie care părea că se va sfârşi bine, după ce a câştigat cu Cupa Regelui şi a avut şanse mari la campionat, dar totul s-a terminat prost. Titlul nu mai poate ajunge în vitrina catalanilor, iar Laporta va lua decizii extrem de importante în perioada următoare.

Pe lângă viitorul lui Ronald Koeman, care va fi anunţat dacă va continua sau va fi pus un nou antrenor, Laporta s-a hotărât şi asupra numelor de pe lista plecărilor. Lista lui Laporta conţine nume grele din echipă. Neto, Umtiti, Firpo, Pique, Alba, Roberto, Pjanic, Busquets, Matheus Fernandes, Coutinho, Braithwaite, Griezmann şi Dembele sunt jucătorii pe care preşedintele blaugrana vrea să-i îndepărteze.

La capitolul veniri, Eric Garcia şi Aguero sunt deja antamaţi de Barcelona, potrivit presei internaţionale, iar Depay e în negocieri avansate. Marea lovitură pregătită de Laporta e venirea lui Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund.

Afla mai multe despre: joan laportabarcelonalista neagraplecari 

viewscnt
Articole similare