Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista neagră de la FCSB: 5 jucători, OUT! Becali scapă de o "perlă"

Lista neagră de la FCSB: 5 jucători, OUT! Becali scapă de o "perlă"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a întocmit lista neagră de la FCSB. Liderul din Liga 1 are probleme de lot în acest moment, dar patronul roş-albaştrilor e gata să scape de cinci jucători, în vară, după terminarea actualei stagiuni de campionat. Becali renunţă la o "perlă", dar şi la un jucător adus în ianuarie 2021, după plecarea lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, în Serie A.

Lista neagră de la FCSB: 5 jucători, OUT! Târnovanu, Soiledis, Stan, Vukusic şi Buziuc vor pleca în vară

FCSB e în cărţi pentru primul titlu după şase ani, fiind pe primul loc în Liga 1 în acest moment, iar Gigi Becali se gândeşte dejaj la sezonul viitor. Omul de afaceri din Pipera, care controlează FCSB, a întocmit deja lista neagră cu jucătorii care vor pleca de la echipă în vară, atunci când campionatul se va fi terminat. Potrivit spotmedia.ro, cinci jucători sunt cu bagajele făcute şi se vor despărţi de echipa antrenată de Toni Petrea.

Sursa citată scrie că Ştefan Târnovanu (20 de ani), Aristidis Soileodis (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani), Ante Vukusic (29 de ani) şi Alexandru Buziuc (27 de ani) vor pleca de la FCSB în vară.

Cei cinci jucători nu mai intră în calcule la FCSB, deşi, spre exemplu, Vukusic abia a fost adus şi a prins doar cinci meciuri la echipa lui Gigi Becali. Atacantul a intrat repede în dizgraţii la FCSB şi nu mai prinde echipa, deşi e apt de joc.

Soiledis şi Stan au fost deja anunţaţi că vor pleca şi au fost traşi pe linie moartă de mult de patronul Gigi Becali, iar Buziuc - deşi era un pariu al omului de afaceri -, a intrat şi el pe lista neagră după ce nu a dat randamentul pe care-l aştepta patronul şi stafful.

Tânărul Ştefan Târnovanu nu va pleca definitiv, ci va fi trimis sub formă de împrumut la un alt club ca să apere constant, după ce în ultima vreme a stat mai mult pe la echipa a doua.

Lista neagră de la FCSB: Gigi Becali renunţă la o "perlă"

Dintre toate numele aflate pe lista neagră de la FCSB, surprinzător este faptul că Gigi Becali vrea să-l trimită sub formă de împrumut pe Ştefan Târnovanu, portarul care a debutat deja în Liga 1 pentru Poli Iaşi şi pentru care patronul FCSB a plătit 200.000 de euro trupei din Copou.

Târnovanu nu a apărut deloc în tricoul echipei mari a FCSB, fiind doar de câteva ori rezervă de portar. Cum nu a convins, dar în continuare are vârsta şi calităţile de partea sa, Ştefan Târnovanu va avea şansa să joace la un alt club, unde să fie folosit constant şi apoi să se întoarcă.

În acest moment, titularul incontestabil din poarta FCSB e Andrei Vlad (21 de ani), care apără constant şi a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai roş-albaştrilor în acest sezon.

Afla mai multe despre: gigi becalilista neagrafcsbplecaribuziucvukusicstansoiledistarnovanu 

viewscnt
Articole similare