Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista neagră de la Real Madrid: 4 jucători sunt OUT, alţi 6 au viitorul incert! Zidane renunţă la fotbalişti de sute de milioane

Lista neagră de la Real Madrid: 4 jucători sunt OUT, alţi 6 au viitorul incert! Zidane renunţă la fotbalişti de sute de milioane

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul El Confidencial anunţă care sunt jucătorii care au cele mai mari şanse să o părăsească pe Real Madrid din vară. Cap de listă este Gareth Bale, galezul care nu este deloc pe placul antrenorului francez.

Patru dintre jucătorii din acest sezon sunt ca şi plecaţi de la Real Madrid. El Confidencial scrie că Daniel Ceballos, Marcos Llorente şi Sergio Reguillon vor fi împrumutaţi din vară de Real Madrid, în vreme ce Mariano Diaz va fi vândut de gruparea blanco.

Alţi şase jucători au un viitor incert. Jesus Vallejo ar putea fi trimis din nou la Frankfurt, ca parte a tranzacţiei Luka Jovic. Nacho şi Lucas Vazquez au oferte din Italia şi Spania, dar decizia în privinţa viitorului lor le aparţine în exclusivitate.

Gareth Bale este cel mai scump dintre jucătorii la care Zidane e pregătit să renunţe. Real Madrid va solcita pentru el între 80 şi 100 de milioane de euro. În cazul în care impresarul său, Jonathan Barnett nu se va prezenta cu oferte bune, Madridul va lua în calcul inclusiv împrumutul său.

James Rodriguez nu va rămâne la Bayern Munchen, dar Zidane nu este dispus să-i facă loc fotbalistului columbian. Pentru el, Real Madrid solicită 60 de milioane de euro. Costaricanul Keylor Navas ar putea fi şi el nevoit să plece de pe Bernabeu, în vreme ce Zidane vrea să discute personal cu Isco şi Varane pentru a-i determina să rămână la Real Madrid.

Lista neagră de la Real Madrid

  • - Gareth Bale (80-100 de milioane de euro)
  • - Marcos Llorente (împrumut)
  • - Sergio Reguilon (împrumut)
  • - Dani Ceballos (împrumut)
  • - James Rodriguez (60 de milioane de euro)
  • - Mariano Diaz (30 de milioane de euro)
  • - Keylor Navas (30 de milioane de euro)
  • - Jesus Vallejo (împrumut)
  • - Lucas Vazquez şi Nacho (dacă vor dori să plece, clubul îi va ajuta)

Peste 300 de milioane de euro valorează fotbaliştii de mai sus, dacă totalizăm cotele afişate de site-ul Transfermarkt la data redactării acestui articol. 

Afla mai multe despre: transferuri real madridgareth bale,  

viewscnt
Articole similare