Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista neagră de la Real Madrid! Zidane şi Perez vor să scape de 11 jucători, printre care Bale, Modric, Marcelo sau James Rodriguez

Lista neagră de la Real Madrid! Zidane şi Perez vor să scape de 11 jucători, printre care Bale, Modric, Marcelo sau James Rodriguez

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez şi Zinedine Zidane, preşedintele şi antrenorul de la Real Madrid, lucrează la reconstrucţia echipei de pe Santiago Bernabeu, iar cei doi au întocmit o listă de plecări cu nu mai puţin de 11 nume. Galezul Gareth Bale (30 de ani) se află în capul listei.

La mai puţin de un an de la investiţiile mari făcute în aducerea lui Eden Hazard, Eder Militao sau Luka Jovic, Real Madrid vrea să scape de mai mulţi jucători într-o încercare de a face curăţenie în lot. Madrilenii au cheltuit peste 300 de milioane pentru transferuri, dar acum au întocmit o listă de plecări, iar informaţiile au ajuns şi în posesia jurnaliştilor de la Sport.

Gareth Bale, galezul de care Zinedine Zidane vrea să scape de mult, este în capul listei. James Rodriguez, Mariano Diaz, Alvaro Odriozola, Brahim Diaz, Luka Jovic, Eder Militao sau Alphonse Areola se află şi ei pe listă, care este completată de Luka Modric, Marcelo şi Lucas Vazquez.

În ceea ce priveşte venirile, Real Madrid îi vrea pe Fabian Ruiz, Paul Pogba sau Kylian Mbappe.



337,5 milioane de euro a cheltuit Real Madrid pe transferurile efectuate în vara trecută. Hazard (100 de milioane de euro), Jovic (60), Eder Militao (50), Ferland Mendy (48), Rodrygo (45), Reinier (30), Alberto Soro (2,5) şi Areola (2, pentru împrumutul de la PSG).

Afla mai multe despre: real madridlista neagra 

viewscnt
Articole similare