Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista posibililor adversari pentru FC Botoşani în turul doi din Europa League. Tottenham, Wolfsburg, AC Milan sau Rangers, printre capii de serie

Lista posibililor adversari pentru FC Botoşani în turul doi din Europa League. Tottenham, Wolfsburg, AC Milan sau Rangers, printre capii de serie

UEFA Europa League

Comentarii

FC Botoşani s-a calificat în turul doi preliminar din Europa League după ce a învins pe Ordabasy din Kazahstan cu 2-1, în deplasare, iar acum poate da piept cu echipe uriaşe. Tottenahm, AC Milan sau Rangers, echipa lui Ianis Hagi, pot ieşi în calea formaţiei lui Valeriu Iftime.

La a doua participare din istorie în preliminariile Europa League, FC Botoşani s-a calificat în turul doi după victoria cu Ordabasy, dar acum calea le poate fi blocată de echipe-monstru precum AC Milan, Rangers, Standard Liege sau Tottenham. Formaţiile enumerate mai sus vor fi cap de serie în turul doi preliminar din Europa League, dar lista nu conţine doar nume de speriat pentru FC Botoşani.

Jablonec (Cehia), Hartberg (Austria) sau Kolos Kovalivka (Ucraina) sunt echipe cu care FC Botoşani se poate bate de la egal la egal. Pentru al doilea tur preliminar, cele 74 echipe din Europa League vor fi împărţite în cinci grupe a câte zece echipe, cărora li se mai adaugă două grupe a câte 12 echipe.

Iată lista completă a capilor de serie din turul doi preliminar al Europa League:

Tottenham (Anglia)
FC Basel (Elveţia)
FC Copenhaga (Danemarca)
Wolfsburg (Germania)
BATE Borisov (Belarus)
Galatasaray (Turcia)
Standard Liege (Belgia)
Granada (Spania)
AC Milan (Italia)
Rangers (Scoţia)
Rio Ave (Portugalia)
Stade de Reims (Franţa)
Dinamo Moscova (Rusia)
Slovan Liberec (Cehia)
Hajduk Split (Croaţia)
Kolos Kovalivka (Ucraina)
Wilemm II Tilburg (Olanda)
Jablonec (Cehia)
TSV Hartberg (Austria)

Afla mai multe despre: fc botosaniadversarieuropa league 

viewscnt
Articole similare