Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au tras la sorţi sferturile Ligii Campionilor. Meciuri nebune şi în semifinale. Putem avea "El Clasico" în cursa către marea finală

S-au tras la sorţi sferturile Ligii Campionilor. Meciuri nebune şi în semifinale. Putem avea "El Clasico" în cursa către marea finală
Comentarii

Într-o tragere la sorţi specială, totul din cauza pandemiei de coronavirus, oficialii UEFA au stabilit meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Sezonul din Liga Campionilor se va relua, pe 7 şi 8 august, cu partidele care au mai rămas de jucat din optimile de finală, Juventus-Lyon (0-1), Manchester City - Real Madrid (2-1), Bayern Munchen - Chelsea (3-0) şi Barcelona-Napoli (1-1). Toate cele patru echipe (Juventus, Manchester City, Bayern, FC Barcelona) îşi vor disputa meciurile pe propriul teren, apoi, echipele calificate se vor muta la Lisabona.

Liga Campionilor a fost întreruptă pe 11 martie din cauza pandemiei de COVID-19. Până la urmă, s-a decis ca sferturile de finală (12-15 august), semifinalele (18-19 august) şi finala (23 august) să se dispute în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, la Lisabona, pe stadioanele Estadio do Sport Lisboa (gazda finalei) şi Estadio Jose Alvalade.

Meciurile din sferturile de finală:

  • Manchester City/Real Madrid - Olympique Lyon/Juventus (Sfert 1)
  • Leipzig - Atletico Madrid (Sfert 2)
  • Napoli/FC Barcelona - Bayern Munchen/Chelsea (Sfert 3)
  • Atalanta - PSG (Sfert 4)

Meciurile din semifinale:

  • Sfert 1 - Sfert 3
  • Sfert 2 - Sfert 4

Delegaţii cluburilor, printre care Pavel Nedved şi Giorgio Chiellini, de la Juventus, Emilio Butragueño, de la Real Madrid, sau Diego Simeone şi Koke, de la Atletico Madrid, n-au fost prezenţi în sală, pentru a respecta regulile de distanţare socială, şi au participat la tragerea la sorţi prin intermediul unei video conferinţe.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare