Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo a pierdut amicalul cu FC Krasnodar. Ruşii au întors meciul în 5 minute

VIDEO | Dinamo a pierdut amicalul cu FC Krasnodar. Ruşii au întors meciul în 5 minute

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă de FC Krasnodar, scor 1-2 într-un amical disputat în Spania

  • Echipa de start a lui Dinamo: Piscitelli – Moura, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa – N'Diaye – Mihaiu, Mrzljak, Fabbrini, Sorescu – D. Popa.

Min 62: GOOL Krasnodar! Ruşii trec în avantaj în decurs de 5 minute

Min 57: GOOOL Krasnodar! Sergeev restabileşte egalitatea!

Min 37: GOOOL Dinamo! Formaţia lui Uhrin deschide scorul prin Filip Mrzljak 

Edward Iordănescu, viitor adversar al echipei Dinamo în primul meci oficial al noului an asistă şi el la partidă




Partida va putea fi urmărită în direct pe site-ul telekomsport.ro, chiar în interiorul acestui articol, cu ajutorul canalului de YouTube al clubului rus.

Amical Dinamo - FC Krasnodar. Dinamo, fără victorie în Spania

Krasnodar ocupă locul secund în prima ligă a campionatului din Rusia şi a evoluat în acest sezon în grupele Europa League.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin nu a obţinut nicio victorie până în acest moment, în cadrul stagiului de pregătire din Spania. În primul meci, Dinamo a fost învinsă de Dynamo Dresda, ultima clasată în liga a doua germană. Apoi, Dinamo a înregistrat două remize cu scor identic, 1-1, cu VfL Bochum, locul 14 în liga a doua germană, şi cu Osijek, a patra clasată în prima ligă croată.

Cele două goluri înscrise de Dinamo, până acum, în stagiul de pregătire din Spania a fost reuşite de Deian Sorescu şi de Slavko Perovic.

Lotul dinamoviştilor va reveni joi în ţară, după miezul nopţii, primul meci oficial al anului fiind programat sâmbătă, 1 februarie (ora 20:00), cu Astra Giurgiu în faţa propriilor suporteri, în direct la Telekom Sport 1.

În ultimul meci amical din Spania, Dinamo întâlneşte, miercuri, de la 17:00, FC Krasnodar, în direct pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare