Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE BLOG CM 2018 | Au murit cu VAR-ul în mână! Brazilia, trimisă acasă de Belgia. Mondialul rămâne fără Joga Bonito

LIVE BLOG CM 2018 | Au murit cu VAR-ul în mână! Brazilia, trimisă acasă de Belgia. Mondialul rămâne fără Joga Bonitogalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Uruguay şi Brazilia pleacă acasă. Franţa şi Belgia sunt formaţiile care şi-au făcut loc în semifinalele Campionatului Mondial. Sâmbătă vom afla celelalte două echipe care completează careul de aşi de la CM 2018.

  • Naţionala Franţei a învins, vineri, la Nijni Novgorod, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Uruguayului şi s-a calificat în semifinale, unde va înfrunta câştigătoarea dintre Brazilia şi Belgia. Raphael Varane 41' şi Griezmann 61', cel din urmă după o gafă incredibilă a lui Muslera, au marcat golurile învingătorilor.

  • Belgia a câştigat cu 2-1 meciul cu Brazilia şi e în semifinalele Mondialului. Cea mai controversată fază a meciului s-a produs în minutul 56, când un fault clar al lui Kompany asupra lui Gabriel Jesus a fost trecut cu vederea chiar şi de către VAR.

BLOG | BRAZILIA - BELGIA 1-2 (Augusto 76 / Fernandinho a.g. 13, De Bruyne 31)

  • Brazilia: Alisson - Fagner, Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho, Fernandinho - Willian, Coutinho, Neymar - Gabriel Jesus
  • Belgia: Courtois - Alderweireld, Kompany, Vertonghen - Meunier, Fellaini, Witsel, Chadli - De Bruyne, Lukaku, Hazard

Min. 90+5: Fluier final. Belgia e în semifinale. Brazilia pleacă acasă.

Min. 90+4: Courtois scoate fantastic execuţia lui Neymar. Ce şansă a ratat Brazilia.

Min. 90: Cinci minute suplimentare.

Min. 84: O nouă ocazie imensă. Coutinho trimite slab dintr-o poziţie excelentă.

Min. 81: Renato Augusto putea face ”dubla”, dar şutul său trece puţin pe lângă buturile lui Courtois.

Min. 78: Ocazie uriaşă pentru Brazilia. Firmino trimite peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Min. 76: GOOOL BRAZILIA! Renato Augusto, intrat de doar câteva minute, reduce din handicap.

Min. 61: Belgia ratează şansa de 3-0. Şutul lui Hazard trece pe lângă poarta lui Alisson.

Min. 56: Brazilienii cer penalty după un fault clar asupra lui Jesus. Cu tot cu VAR, Mazici nu acordă nimic

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Kazan.

Min. 37: Şutul lui Coutinho e scos senzaţional de Courtois.

Min. 31: GOOOL BELGIA! De Bruyne îl învinge pe Alisson cu un şut senzaţional.

Min. 26: Şutul lui Marcelo e scos cu greu de Courtois

Min. 15: O nouă şansă pentru Brazilia. Alderweireld reuşeşte să îndepărteze pericolul.

Min. 13: GOOOL BELGIA! Fernandinho îşi trimite balonul în propria poartă. Belgia are 1-0.

Min. 8: BARĂ BRAZILIA! Balonul deviat de Silva se duce în bara lui Courtois.

Min. 2: De Bruyne şutează de la 20 de metri. Mingea se duce departe de poarta lui Alisson.

Min. 1: A început meciul.

Uruguay - Franţa 0-2 (Varane 40', Griezmann 61')

  • Uruguay (4-3-1-2): Muslera - Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt - Nandez, Torreira, Vecino - Bentancur - Suarez, Stuani.
  • Franţa (4-2-3-1): Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez - Kante, Pogba - Mbappe, Griezmann, Tolisso - Giroud.

Final de meci. Franţa obţine o victorie clară şi este prima echipă ajunsă în semifinalele Mondialului din Rusia.

Min. 61 | GOOOL, Franţa! Griezmann înscrie cu un şut din afara careului, după o gafă incredibilă a lui Muslera. Goalkeeper-ul uruguayan a scăpat mingea în poartă deşi Griezmann a expediat balonul fix în direcţia sa.

Min. 53 | Pavard încearcă o execuţie similară celei prin care a înscris fantasticul gol contra Argentinei, dar de această dată trimite mult peste poartă, de la o distanţă mai mare, ce-i drept.

Min. 46 | S-a reluat jocul. Francezii încep în atac partea secundă, în ciuda avantajului de pe tabelă.

Pauză la Nijni Novgorod.

Min. 44 | Caceres trece pe lângă egalare, dar lovitura de cap a fundaşului uruguayan este întâmpinată de un reflex superb al lui Lloris. Mingea a ajuns la Godin, care a şutat inexplicabil peste poartă din câţiva metri.

Min. 40 | GOOOL, Franţa! Varane reuşeşte să deschidă scorul, cu o lovitură de cap expediată de la prima bară, după o centrare excelentă a lui Griezmann, dintr-o lovitură liberă din partea dreaptă. A fost primul şut pe poartă al francezilor, în această întâlnire.

Min. 37 | Galben pentru Bentancur. Mijlocaşul uruguayan a avut o intrare dură asupra lui Tolisso şi, în caz că naţionala sa va merge mai departe, va rata partida din semifinale.

Min. 36 | Ocazie a uruguayenilor! Matias Vecino prinde poarta din interiorul careului, dar Lloris prinde fără emoţii. Este cel de-al doilea şut trimis pe poartă de Uruguay, în primele 36 de minute. Francezii încă nu au nimerit spaţiul porţii lui Muslera.

Min. 15 | Mbappe are cea mai mare şansă de gol a primului sfert de oră, însă atacantul de 19 ani a reluat peste poartă cu capul, deşi avea timp să preia mingea recentrată tot cu capul de Giroud.

Min. 5 | Stuani, înlocuitorul lui Cavani în echipa de start a sud-americanilor, are o şansă bună, însă mingea trimisă de vârful legitimat la Girona trece mult pe lângă bara din stânga.

Min. 1 | Fluier de start la Nijni Novgorod! Partida din această după-amiază este ultima care se dispută pe acest stadion, la Cupa Mondială 2018.

UPDATE | Ultimul meci jucat de Uruguay fără Cavani şi Suarez împreună în atac s-a terminat prost. 

 

 

UPDATE | Danilo Luiz da Silva, fundaşul dreapta al selecţionatei Braziliei, va fi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale 2018, după ce a suferit o accidentare la ligamentele de la glezna dreaptă în cursul unui antrenament efectuat joi, cu o zi înaintea meciului împotriva Belgiei, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), citată de Reuters.


"Pe RMN-ul gambei stângi sunt oasele tibiei, muşchi şi vasele de sânge. Oasele sunt intacte. Pe partea internă a muşchiului gastrocnemian există o zonă afectată din cauza edemului. Dimensiunile edemului sunt 48x29x17 mm. Vasele, grăsimea subcutanată ale gambei stângi nu prezintă modificări patologice.Ţesuturile gambei drept nu prezintă schimbări patologice. Concluzia: Edem de mici dimensiuni pe o zonă locală a muşchiul gastrocnemian stâng", se arată în documentul eliberat de medicul care l-a examinat pe Cavani după accidentarea sa din meciul cu Portugalia, conform ProSport.  În aceste condiţii, atacantul lui PSG poate evolua în partida cu Franţa, însă nu pe toată durata celor 90 de minute. 


În schimb, Brazilia cu siguranţă nu va putea conta pe un om de bază. Casemiro, mijlocaşul lui Real Madrid, este suspendat pentru duelul cu Belgia. Nu vor evolua totodată Douglas Costa, accidentat în faza grupelor, şi Dani Alves, accidentat înainte de startul turneului din Rusia.

17:00 URUGUAY - FRANŢA

  • Uruguay (4-3-1-2): Muslera; Caceres, Godin, Gimenez, Laxalt; Nandez, Torreira, Vecino; Bentancur; Suarez, Stuani (Cavani)
  • Franţa (4-2-3-1): Lloris; Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez; Kante, Pogba; Mbappe, Griezmann, Lemar; Giroud

21:00 BRAZILIA - BELGIA

  • Brazilia (4-3-3): Alisson; Fagner, Miranda, Silva, Luis; Paulinho, Fernandinho, Coutinho; Willian, Jesus, Neymar
  • Belgia (3-4-2-1): Courtois; Alderweireld, Kompany, Vertonghen; Meunier, Fellaini, Witsel, Carrasco; De Bruyne, Hazard; Lukaku

 Galerie foto

Afla mai multe despre: uruguayfrantabraziliabelgiacm 2018 

viewscnt
Articole similare