Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hearts - Rangers 1-0. Ianis Hagi a fost rezervă şi a intrat în minutul 63

Hearts - Rangers 1-0. Ianis Hagi a fost rezervă şi a intrat în minutul 63
Comentarii

Rangers a fost eliminată din Cupa Scoţiei, scor 0-1 în faţa lui Hearts.

Formaţia lui Steven Gerrard nu a făcut un meci strălucit. Bozanic a marcat singurul gol al meciului în minutul 58.

Steven Gerrard l-a trimis în minutul 63 şi pe Ianis Hagi în teren, românul fiind doar rezervă în acest meci.

Hagi ar fi putut marca la scurt timp de la intrarea pe teren, dar şutul său a trecut peste poartă. Rangers nu a avut forţa să înscrie după ce a primit golul de la Bozanic, iar până la final, partida s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. Hearts trece mai departe şi o lasă pe Rangers fără unul dintre trofeele pe care şi le-a propus în acest sezon.


Echipele de start:

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic - Jack, Davis, Arfield, Aribo - Kent, Stewart
Rezerve: Foderingham, Halliday, Katic, Kamara, Ojo, Hagi, Defoe

Min 64. La un singur minut de la intrarea pe teren, Ianis Hagi trage peste poartă în urma unui corner

Min 64. Ianis Hagi intră pe teren în locul lui Jack

Rangers înfruntă Hearts pentru a doua oară în 2020. Pe 26 ianuarie, echipa din Glasgow a fost învinsă de Hearts, în deplasare, cu scorul de 2-1, în runda a 23-a din Premiership.

LIVE | Hearts - Rangers, de la 19:30. Ianis Hagi, gata de show în sferturile Cupei Scoţiei

"Hearts va fi încrezătoare graţie celor două rezultate pozitive obţinute împotriva naostră, dar eu mereu îmi concentrez atenţia asupra lui Rangers. Nu avem accidentări de ultimă oră şi există şansa ca Defoe să prindă echipa. Kamberi nu este eligibil pentru meciurile de Cupă, ceea ce este păcat", a declarat Steven Gerrard, înaintea partidei de la Edinburgh.

În turul anterior, Rangers a eliminat Hamilton, după ce s-a impus în deplasare cu scorul de 4-1, meci în care Ianis Hagi a fost titular şi a evoluat până în minutul 73, atunci când a fost înlocuit de Steven Davis. La rândul lor, cei de la Hearts au trecut de Falkirk, scor 1-0.


Presa din Scoţia anunţă că Ianis Hagi se va afla în echipa de start pe care Steven Gerrard o va alinia. Iată cum arată "primul 11" anunţat de britanici:

Rangers: Allan McGregor - James Tavernier, Connor Goldson, George Edmundson, Borna Barisic - Ryan Jack, Scott Arfield - Joe Aribo, Ianis Hagi, Ryan Kent - Alfredo Morelos.


Rangers întâlneşte Bayer Leverkusen în optimile Ligii Europa

Formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, va întâlni echipa Bayer Leverkusen în optimile de finală ale Ligii Europa, s-a stabilit la tragerea de sorţi care a avut loc vineri, la Nyon. "Este una dintre cele mai dificile echipe pe care le puteam întâlni. Sunt printre favoriţii la trofeu, datorită modului în care au eliminat FC Porto", a afirmat antrenorul echipei Rangers, Steven Gerrard.

Afla mai multe despre: rangers 

viewscnt
Articole similare