Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leverkusen - Dortmund 4-3. Meci interzis cardiacilor! Oaspeţii au condus până în minutul 81. Haaland, primul meci fără gol

VIDEO | Leverkusen - Dortmund 4-3. Meci interzis cardiacilor! Oaspeţii au condus până în minutul 81. Haaland, primul meci fără gol

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, formaţia Borussia Dortmund, în etapa a 21-a din Bundesliga, într-un meci care a putut fi urmărit în direct pe telekomsport.ro.

Leverkusen s-a impus la capătul unui meci plin de răsturnări de situaţie. Volland a deschis scorul în minutul 20, dar oaspeţii au întors scorul prin golurile marcat de Hummels (22) şi Emre Can (33). 

La primul său meci ca titular pentru Borussia Dortmund, Emre Can a reuşit o adevărată bijuterie. În minutul 33, mijlocaşul german de origine turcă a plasat mingea în vinclul porţii lui Hradecky, de la mai bine de 25 de metri. Goalkeeper-ul lui Bayer Leverkusen n-a avut nicio şansă, iar Dortmund s-a desprins la 2-1.

Volland avea să reuşească dubla înainte de pauză, pentru ca Guerreiro să o readucă din nou pe Dortmund în avantaj, în minutul 65. Pe final, însă, Leverkusen a întors scorul prin două goluri marcate în mai puţin de două minute de către Leon Bailey şi Lars Bender.

S-a terminat 4-3, iar Leverkusen acumulează 37 de puncte şi urcă pe locul cinci. Dortmund rămâne pe locul al treilea, cu 39 de puncte, dar poate coborî pe patru, dacă Monchengladbach nu pierde acasă cu Koln, duminică.

Pentru atacantul norvegian Erling Braut Haaland, care a jucat până în minutul 86, acesta a fost primul meci fără gol înscris pentru Borussia Dortmund, după ce în primele patru partide reuşise opt goluri.

FINAL | Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 4-3 (Volland 40, 43, Bailey 81, L. Bender 82 / Hummels 82, E. Can 33, R. Guerreiro 65)

Echipele de start:

  • Leverkusen: Hradecky - L. Bender, Tah, Tapsoba, Sinkgraven - Amiri, S. Bender - Bellarabi, Havertz, Diaby - Volland
  • Dortmund: Burki - Akanji, Hummels, Zagadou - Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro - Brandt, Haaland, Sancho

Înaintea acestei partide, Bayer Leverkusen ocupă locul al şaselea în ierarhia din Bundesliga, cu 34 de puncte, la cinci lungimi de Borussia Dortmund, care se află pe locul al treilea. Lider este Bayern Munchen, cu 42 de puncte, urmată de RB Leipzig, cu 41 de puncte.

În turul campionatului, Borussia Dortmund a obţinut o victorie zdrobitoare în faţa celor de la Leverkusen. Echipa Lucien Favre s-a impus acasă, scor 4-0.

Afla mai multe despre: leverkusen 

viewscnt
Articole similare