Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alashkert - FCSB 0-3. Au jucat prost, dar au câştigat la scor de neprezentare! Tănase, Cristea şi Coman l-au salvat pe Bogdan Andone

Alashkert - FCSB 0-3. Au jucat prost, dar au câştigat la scor de neprezentare! Tănase, Cristea şi Coman l-au salvat pe Bogdan Andone

FCSB

Comentarii

FCSB a prestat cel mai slab meci din acest sezon, dar a obţinut una dintre cele mai clare victorii. Trupa lui Bogdan Andone a câştigat cu 3-0 prima manşă a dublei cu Alashkert, în condiţiile în care roş-albaştrii au evoluat extrem de modest.

După o primă repriză incredibil de slabă, în care Alashkert a ratat două ocazii foarte mari, Vlad intervenind salvator de fiecare dată, roş-albaştrii s-au trezit puţin în partea a doua.

Becali l-a scos pe Hora la pauză, ultimul intrat în colimatorul patronului de la FCSB, iar Andone a fost obligat să-l arunce în luptă pe Oaidă, iar Florin Tănase, trimis atacant, a deschis scorul, în minutul 60, după o eroare imensă în defensiva gazdelor. Cristea, în minutul 68, face 2-0 cu o lovitură de cap, iar meciul e închis de Coman, în 83, cu un şut frumos din interiorul careului.

LIVE VIDEO | ALASHKERT - FCSB 0-3 (Florin Tănase 60, Cristea 68, Coman 83)

ECHIPELE DE START:

ALASHKERT: Cancarevic - Voskanyan, Ishkhanyan, Mkoyan, Daghbashyan - Grigoryan - Cameta, Sekulic, Hayrapetyan, Nenadovic - Tankov

FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Planic, Cristea, Filip - Tănase, Nedelcu, Vînă - Man, Hora, Coman

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 82: GOOOL FCSB! Florinel Coman face 3-0, după un voleu ratat al lui Oaidă! ”Mbappe” şutează frumos şi FCSB e ca şi calificată!

Min. 68: GOOOL FCSB! Iulian Cristea dublează avantajul roş-albaştrilor cu o lovitură de cap expediată la colţul lung.

Min. 60: GOOOL FCSB! Gafă teribilă în apărarea lui Alashkert, iar Florin Tănase, atent, profită şi trimite mingea în poartă!

Min. 53: OCAZIE PENTRU FCBS! Şutul lui Planic, din întoarcere, loveşte bara!

Min. 46: Prima schimbare la FCSB! Intră Oaidă şi iese Hora.

Min. 45+2: Şutul lui Florin Tănase şutează slab, dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 39: OCAZIE MARE ALASHKERT! Vlad respinge senzaţional, o minge pe care scria 1-0! Ce paradă!!!

Min. 14: OCAZIE IMENSĂ ALASHKERT! Nenadovic şutează bine, Vlad respinge, mingea loveşte şi bara transversală!

Min. 14: Şutul lui Grigoryan e deviat şi se duce puţin pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 6: Şutul lui Florinel Coman, dintr-o poziţie bună, e blocat în ultima clipă.

Min. 1: A început meciul.

FCSB are avantajul de a juca meciul retur pe teren propriu, astfel că în partida de joi, de la Ierevan, Bogdan Andone poate adopta un joc mai steril, fără să forţeze neapărat o victorie, chiar dacă orice gol în deplasare ar reprezenta un avantaj uriaş pentru echipa sa. 

"Roş-albaştrii" vin după primul pas greşit, un 0-0 cu Sepsi în etapa a doua din Liga 1, dar de departe cea mai mare problemă a vicecampioanei României este reprezentată de jucătorii accidentaţi, pe care Andone nu poate conta. Printre aceştia se numără Mihai Pintilii, Marko Momcilovic, Olimpiu Moruţan sau Harlem Gnohere. La partida de campionat cu Sepsi, Andone nu s-a putut baza nici pe portarul titular, de acum, Andrei Vlad, dar care ar putea fi recuperat până la duelul cu armenii. 

În schimb, tehnicianul în vârstă de 44 de ani se va putea baza pe noile transferuri Diogo Salomao, Thierry Moutinho şi Ionuţ Vînă. Însă, dintre aceştia, doar Vînă a arătat că este la 100% din capacitate, iar primii doi, cel mai probabil, vor începe meciul de pe banca de rezerve. 

Alashkert nu a început campionatul în Armenia. În primul tur, ei au trecut de Makedonja GP, cu scorul de 6-1, la general. Câştigătoarea acestei duble va juca în turul următor cu învingătoarea din "dubla" Mlada Boleslav - Ordabasy Shymkent. 

Afla mai multe despre: fcsbalashkerteuropa league 

viewscnt
Articole similare