Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Ţările de Jos - Ucraina 3-2. Batavii se impun deşi pierduseră un avantaj de două goluri

EURO 2020 | Ţările de Jos - Ucraina 3-2. Batavii se impun deşi pierduseră un avantaj de două goluri

EURO 2020

Comentarii

Ţările de Jos au debutat cu victorie la Euro 2020, după ce s-au impus cu 3-2 în faţa Ucrainei. Toate golurile au fost marcate într-o repriză secundă cu adevărat magnifică.

Ţările de Jos - Ucraina 3-2 (Wijnaldum 53, Weghorst 59, Dumfries 85 - Yarmolenko 75, Yaremchuk 79)

Echipele de start:

  • Ţările de Jos: Stekelenburg - Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt - F. De Jong, De Roon, Wijnaldum - Depay, Weghorst
  • Ucraina: Bushchan - Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko - Zinchenko, Sydorchuk, Malinovskyi - Yarmolenko, Yaremchuk, Zubkov

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 85. Gooool Olanda!! Dumfries primeşte o centrare perfectă de la Ake şi trimite cu capul în fundul porţii.

Min 79. Goool Ucraina!!! Yaremchuk primeşte o centrare din lovitură liberă şi trimite cu capul în plasă.

Min 75. Goooool Ucraina!!! Yarmolenko îşi pune mingea pe stângul şi trimite un şut senzaţional din marginea careului, direct în vinclul porţii.

Min 59. Goool Olanda!!! Weghorst punctează pentru batavi după o incursiune foarte bună a lui Dumfries.

Min 53. Gooool Olanda!! Buschchan iese pe o centrare şi o respinge direct la Wijnaldum, care trimite mingea în plasă din faţa careului.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 40. Ocazie mare Ţările de Jos! Dumfries nu se poziţionează bine la o centrare venită de pe partea stângă, iar mingea este trimisă pe lângă poartă!

Min 39. Ocazie mare Ţările de Jos! Wijnaldum şutează superb din voleu, dar portarul Ucrainei are un reflex încredibil!

Min 30. Ocazie mare Ucraina! Yarmolenko şuteză din marginea careului, dar mingea este respinsă de portarul gazdelor!

Min 7. Ocazie Ţările de Jos! Wijnaldum primeşte o pasă în careu, dar şutul noului jucător de la PSG este blocat de Bushchan.

Min 6. Ocazie mare Ţările de jos! Dumfries sutează din careu, dar portarul Ucrainei respinge în corner!

Min 3. Ocazie mare Ţările de Jos! Depay finaliează o acţiune individuală, da portarul advers a reţinut fără probleme!

Min 1. A început meciul!


Meciul care va fi arbitrat de la centru de Felix Brych are loc la Amsterdam, pe Johan Cruijff Arena. Naţionala Ţărilor de Jos porneşte ca mare favorită în meciul cu Ucraina şi are şi prima şansă la calificarea din grupă. 

Ucraina are parte de un fan de lux. Mircea Lucescu susţine naţionalele Ucrainei şi Turciei, ţări în care a scris istorie ca antrenor. "Bineînţeles că favorita mea e Turcia. E normal. Sunt mulţi jucători cu care încă corespondez,din când în când.  Şi Ucraina, şi aici sunt 11 jucători în echipa naţională. Vom vedea câţi dintre ei vor volua. Şi Ucraina este o echipă extrem de competitivă, în momentul de faţă sunt foarte mulţi jucători care joacă afară în echipe importante din vestul Europei. Este o echipă echilibrată şi cu un potenţial foarte bun, vom vedea. Cu sigurnaţă vor ieşi din grupa de la Bucureşti", a declarat "Il Luce". 

Înaintea startului turneului final, Ucraina a fost nevoită să-şi schimbe tricourile controversate. După presiunile Rusiei, forul de la Nyon intervine asupra tricourilor Ucrainei pentru Euro-2020, pe care le aprobase într-o primă fază. Este vizată expresia "Slavă eroilor noştri", referitoare la protestele populare de la Maidan.

UEFA a impus Ucrainei să schimbe tricoul echipei naţionale care participă la Campionatul European. Decizia a fost luată în urma protestelor din partea Rusiei, potrivit cărora tricoul este "politic". Prin urmare, forul continental de fotbal a împărtăşit opinia Moscovei, considerând drept politic sloganul "Glorie eroilor noştri" de pe tricoul ucrainean.

Afla mai multe despre: tarile de josolanda ucrainaucraina 

viewscnt
Articole similare