Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rangers, victorie importantă în Scoţia! Ianis Hagi a fost din nou decisiv. Vezi AICI VIDEO cu reuşita românului

VIDEO | Rangers, victorie importantă în Scoţia! Ianis Hagi a fost din nou decisiv. Vezi AICI VIDEO cu reuşita românului
Comentarii

Rangers a învins-o pe Livingston, 1-0, într-un meci din etapa cu numărul 27 din Scoţia. Ianis Hagi i-a pasat decisiv lui Arfield, care a marcat singurul gol al partidei în minutul 52. Rangers a mai avut două goluri anulate pentru offside.

Rangers - Livingston 1-0

Echipa de start a lui Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Halliday - Arfield, Davis, Jack - I. Hagi, Morelos, Kent

Min. 82: Ianis Hagi a fost schimbat. Steven Gerrard l-a trimis pe Stewart în locul românului. 

Min. 59: GOL Rangers! Ianis Hagi i-a pasat perfect lui Arfield, care a rămas singurul cu portarul lui Livingston şi l-a executat fără probleme. 

Min. 40: Ocazie Rangers. Ianis Hagi, aproape de assist. I-a pasat perfect decarului Davis, dar portarul lui Livingston a fost la post. 

Min. 18: Kent finalizează o acţiune personală cu un şut pe lângă poartă. Ianis Hagi i-a cerut o pasă, însă fostul jucător al lui Liverpool a preferat să şuteze. 

Min. 15: Ianis Hagi încearcă un şut de la distanţă. Lovitura românului este însă slabă şi trece pe lângă poarta lui Livingston. 


Iniţial, meciul dintre Rangers şi Livingston trebuia să aibă loc sâmbătă, dar a fost amânat cu o zi din cauza furtunii Dennis, la Glasgow înregistrându-se ploi puternice şi vânt violent.

Echipa lui Ianis Hagi nu îşi mai permite paşi greşiţi, după ce a obţinut o singură victorie în ultimele trei meciuri de campionat. Rangers este la zece puncte de liderul Celtic, care are însă un meci în plus disputat.

LIVE | Rangers - Livingston, de la ora 17:00, pe telekomsport.ro

Ianis Hagi va avea din nou ocazia de a impresiona pe Ibrox, după ce, la primul său meci, românul i-a adus victoria lui Rangers în confruntarea cu Hibernian, scor 2-1. Deocamdată, acela este singurul gol reuşit de Ianis Hagi pentru formaţia scoţiană, în patru apariţii.

S-au disputat sâmbătă în prima ligă scoţiană partidele Hearts – Hamilton Academical (2-2) şi Ross County – St. Johnstone (1-1).

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare