Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a cucerit Supercupa Ucrainei în faţa echipei unde a scris istorie. Dinamo Kiev a invins-o pe Şahtior Doneţk VIDEO

Mircea Lucescu a cucerit Supercupa Ucrainei în faţa echipei unde a scris istorie. Dinamo Kiev a invins-o pe Şahtior Doneţk VIDEO
Comentarii

Mircea Lucescu a cucerit primul trofeu la Kiev. Formaţia sa, Dinamo a trecut de Şahtior Doneţk cu scorul de 3-1. Toate golurile au fost marcate de jucători de altă naţionalitate decât ucrainiană.

Mircea Lucescu a cucerit primul trofeu la Kiev. Experimentatul tehnician român şi-a învins fosta echipă, Şahtior, în Supercupa Ucrainei, disputată pe Olympinski.

Dinamo a deschis scorul în minutul 20 prin De Pena, cu o execuţie superbă.

 

 

Al doilea gol al dinamoviştilor a fost de asemenea spectaculos şi a fost marcat de Gelson Rodrigues. 

 

Junior a redus din handicap pentru Şahtior, dar pe final, Dinamo a mai punctat o dată prin spaniolul, Fran Sol.

A fost a 9-a Supercupă a Ucrainei pentru Dinamo Kiev, care îşi depăşeşte astfel rivala (Şahtior). Pentru reputatul tehnician român, acesta a fost al 22-lea trofeu cucerit în Ucraina, dar primul cu Dinamo Kiev, noua sa echipă. 


LIVE Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev 1-3 (Junior 38 / Pena 20, Gelson 30, Fran Sol 81)

Final!! Mircea Lucescu a cucerit primul trofeu la Kiev!

Min 83. GOOOL Dinamo Kiev!! Fran Sol, proaspăt intrat pe teren marchează pentru 3-1

Min 63. Ocazie pentru Şahtior! Matviyenko este aproape de gol, după o centrare din flancul stâng.

Min 51. Ocazie pentru Şahtior! Mingea este respinsă din faţa porţii de defensiva lui Dinamo

Min 46. A început repriza secundă

Pauză: Dinamo Kiev o conduce pe Şahtior cu scorul de 2-1

Min 38. GOOOL Şahtior! Semifinalista UEFA Europa League marchează prin Junior Moraes. Reluare perfecă cu capul şi avantajul lui Dinamo se reduce.

Min 30. GOOOOL Dinamo Kiev!!! Trupa lui Mircea Lucescu se desprinde după golul marcat de Gelson. Combinaţii rapide ale dinamoviştilor şi finalizare superbă a lui Gelson Rodriguez: lob peste Pyatov!

Plouă destul de tare pe stadionul Olimpiskiy. Mircea Lucescu a scos un prosop şi l-a pus pe cap pentru a putea da indicaţii elevilor săi

Min 20. GOOOOOL Dinamo Kiev!!! Uruguayanul De Pena marchează pentru formaţia lui Mircea Lucescu

Min 19. Ocazie mare Şahtior! Dodo este aproape de gol printr-un şut de la distanţă, dar Buschchan intervine!

Min 15. S-a terminat primul sfert de oră. Trupa lui Lucescu s-a acomodat cu adversarul şi începe să reducă handicapul din dreptul posesiei

  • Şahtior a câştigat ultimele trei meciuri directe cu Dinamo Kiev
  • Din primele minute, campioana Ucrainei pare să aibă iniţiativa. Dinamo Kiev caută posesia, dar se vede că Şahtior este echipa mult mai omogenă şi mult mai experimentată

Min 1. A început Supercupa Ucrainei!


Marţi seara, Mircea Lucescu poate câştiga primul trofeu pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev. Gruparea antrenată de cel mai valoros antrenor român va da piept pe Olimpiyskiy Stadium cu Şahtior Doneţk, fosta echipă a lui Il Luce, formaţia cu a cărei istorie, practic se confundă.

Semifinalistă în Europa League, Şahtior porneşte cu prima şansă în faţa unui Dinamo Kiev care se caută şi încearcă să formeze sub comanda tehnicianului român, un prim 11 competitiv.

Dinamo este deţinătoarea Cupei Ucrainei, pe care a câştigat-o la penalty-uri în faţă Vorsklei Poltava. De precizat că fanii vor avea acces la stadion, chiar dacă intr-un număr restrâns.

Este de aşteptat ca fanii lui Dinamo Kiev să-l conteste pe tehnicianul român, cu a cărei numire nu au fost de acord din start.

Formaţia probabilă a lui Dinamo Kiev:  Bushchan – Karavaev, Syrota, Kedziora, Tymchyk – Buyalskyy, Sydorchuk – Tsygankov, Shaparenko, Tsitaishvili – Supriaga.

Nicolae Dică: "Nea Mircea vrea să o ducă pe Dinamo Kiev peste Şahtior!"

"Probabil are ambiţia să demonstreze că poate să o ducă pe Dinamo Kiev peste Şahtior", a declarat antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Fiind fostul antrenor al lui Şahtior, Lucescu nu a fost întâmpinat bine de fanii lui Dinamo Kiev, care au anunţat proteste după numirea tehnicianului român. Dică este de părere că Lucescu poate profita de toată această perioadă pentru a îşi atrage fanii de partea lui.

"Având rezultate bune, e posibil uşor, uşor ca fanii să vină de partea lui", a mai spus Dică. 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare