Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcia - Italia 0-3. Echipa lui Mancini a făcut spectacol, turcii au clacat la meciul de deschidere!

Turcia - Italia 0-3. Echipa lui Mancini a făcut spectacol, turcii au clacat la meciul de deschidere!

EURO 2020

Comentarii

Italia a învins Turcia, scor 3-0, la Roma, în meciul de deschidere al EURO 2020. Demiral (53), cu un autogol, Immobile (66) şi Insigne (79) au marcat.

LIVE TEXT | Turcia - Italia 0-3 (Demiral 53-ag, Immobile 66, Insigne 79), la EURO 2020

Echipele de start:

Turcia: Ugurcan - Celik, Demiral, Soyuncu, Meraş - Yokuşlu - Karaman, Tufan, Yazici, Calhanoglu - B. Yilmaz
Rezerve: Gunok, Bayindir - Under, Tokoz, Antalyali, Kabak, Unal, Kokcu, Kahveci, Ayhan, Muldur, Dervişoglu
Italia: Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Locatelli - Berardi, Immobile, Insinge
Rezerve: Sirigu, Meret - Di Lorenzo, Belotti, Pessina, Emerson, Chiesa, Acerbi, Cristante, Bernardeschi, Raspadori, Bastoni

Min. 90+3 - Final de meci! Victorie pentru Italia în meciul de deschidere, la scor de neprezentare.


Min. 79 - GOOOOOLLLLLL ITALIA! Insigne înscrie şi el şi face 3-0. Berardi recuperează o minge trimisă greşit de Ugurcan, italienii combină scurt în 25 de metri, iar Insigne e lăsat singur la finalizare şi acesta nu greşeşte ţinta.


Min. 66 - GOOOOOOOOLLL ITALIA! Immobile e pe fază şi înscrie cu un şut din apropiere, după ce în primă fază Ugurcan a respins in-extremis reluarea lui Spinazzola.


Min. 58 - Ocazie Italia! Locatelli trage de la distanţă, pe jos, înşelător, dar Ugurcan reuşeşte să respingă în corner.


Min. 53 - GOOOOOOLLLLLLL ITALIA! Autogol Demiral! Berardi şi-a păcălit din corp un adversar, în interiorul careului, a centrat în forţă din dreapta şi Merih Demiral a fost forţat să-şi bage mingea în poartă. Dacă nu intervenea, oricum în spatele său era Immobile, pregătit să împingă mingea în plasă.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 43 - Ocazie Italia! Immobile trage din întoarcere de la marginea careului de la 16 metri, dar Ugurcan reueşeşte să reţină.


Min. 37 - Ocaize Italia! Insigne trage slab din apropiere, fără emoţii pentru Ugurcan.


Min. 23 - Ocaize Italia! Chiellini reia cu capul din interio careului, dar portarul Ugurcan are un reflex excelent şi respinge.


Min. 18 - Ocazie Italia! Insine trage din careu, după ce a fost găsit cu o pasă excelentă, dar balonul trece pe lângă poarta lui Ugurcan.


Min. 3 - Ocaize Italia! Immobile reia din apropiere, în plasa laterală!


Min. 1 - A început meciul.


20:51 - Avem echipele de start pentru primul meci de la EURO 2020.


Roma va găzdui meciul de deschidere al EURO 2020, un turneul final atipic, amânat cu un an de pandemia de COVID-19, care va avea mai multe oraşe gazdă, printre care şi Bucureştiul. Deşi joacă pe teren propriu, Italia nu va fi considerată gazdă. Italienii şi turcii au parte de generaţii bune, dătătoare de speranţă, faţă de ultimii ani.

Jucători precum Celik, Demiral, Soyuncu, Kokcu, Burak Yilmaz, respectiv Verratti, Jorginho, Barella sau Immobile sunt cele mai importante nume din cele două echipe şi se află în formă, iar unii dintre ei au şi moral bun, după ce au câştigat trofee importante ca Liga Campionilor sau campionate interne.  E cazul turcilor de la Lille, care a detronat-o pe PSG, jucătorilor d ela Inter sau a lui Jorginho, care a câştigat UCL cu Chelsea.

Meciul de la Roma va avea parte şi de spectatori. Fanii vor avea voie să intre pe stadionul Olimpico, gazda partidei, în număr de 23.309.

Afla mai multe despre: live textturciaitaliaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare