Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo Bucureşti - FC Botoşani, scor final 1-1. Un punct ce nu mulţumeşte niciuna dintre echipe. Dinamo, trei etape fără înfrângere

VIDEO |  Dinamo Bucureşti - FC Botoşani, scor final 1-1. Un punct ce nu mulţumeşte niciuna dintre echipe. Dinamo, trei etape fără înfrângere

Superliga

Comentarii

În această seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, Dinamo şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida contând pentru etapa a IX-a a Ligii l de fotbal. Scorul a fost descis de către Deian Sorescu, în minutul 58, tabela fiind închisă de Sofian Moussa, în minutul 65.

În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoşani se află pe poziţia a 6-a, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti este pe 9, cu 10 puncte. Pentru FC Botoşani a fost a 6-a partidă fără victorie, în timp ce Dinamo este la cel de-al 3-lea meci fără înfrângere.

Oaspeţii de la FC Botoşani au cerut în partida cu Dinamo nu mai puţin de TREI PENALTY-URI. 

FINAL DE MECI!!! 

Min. 90+3: Jocul este întrerupt !!! Portarul oaspeţilor, Eduard Pap, l-a lovit pe colegul său, Moussa, fiind nevoie de intenţia medicilor de pe ambulanţă

Min. 85: Ocazie pentru FC Botoşani. Şutul lui Mihai Roman este respins cu dificultate de Piscitelli. La faza care a precedat lovitura liberă, moldovenii au cerut penalty.

Min. 65: GOOOLLL BOTOŞANI ! Ocaziile se răzbună. Şutul lui Ongenda este respins de Piscitelli până la Sofian Moussa, care marcheză cu poarta goală. 

Min. 64: Şutul lui Fabbrini a fost respins cu greu de portarul oaspeţilor, Eduard Pap.

Min. 63: Dinamo, aproape de gol din nou! Deian Sorescu vede portarul ieşit şi trage de la 35 de metri, din cădere, pe lângă poartă.

Min. 58: GOOOLLL DINAMOOO !!! Deian Sorescu reia cu capul, de lângă Ţigănaşu, centrarea foarte bună oferită de Neicuţescu.

Min. 52: OCAZIE MARE pentru Botoşani. Ofosu a fost blocat, în duel unul contra unul, de portarul Piscitelli.

Min. 45: GOL ANULAT pentru Dinamo.  Matia Montini înscrie cu o lovitură de cap, dar arbitrul asistent semnalizează offside.

Min. 41: Ocazie pentru Dinamo. Corbu a încercat să centreze şi a trimis o minge periculoasă pe poarta adversă.

Min. 38: OCAZIE MARE BOTOŞANI. Piscitelli şi Corbu conlucreză perfect şi nu le permit oaspeţilor să tragă pe poartă. Ongenda a încercat finalizarea.

Min. 29: OCAZIE MARE DINAMO !!! Mihai Popescu, aproape să deschidă scorul cu o lovitură de cap.

8130 de suporteri sunt, în acest moment, pe Arena Naţională.

Min. 5: Ocazie mare pentru FC Botoşani. Şutul lui Ofosu nu prinde spaţiul porţii lui Piscitelii, însă dinamoviştii au fost în corzi.

Min. 1: Galben pentru Dinamo! A fost avertizat Mihai Neicuţescu.

 

 

Echipele de start

DINAMO: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, Popescu, Corbu - Filip - Neicuţescu, Fabbrini, Nistor, Sorescu - Montini
Rezerve: Straton, Grigore, Bejan, Moura, Răuţă, Moldoveanu, D. Popa
Antrenor: Dusan Uhrin Jr

FC BOTOŞANI: Pap - Hăruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - J.Rodriguez, E. Papa - Ofosu, Ongenda, Askhovski - Moussa
Rezerve: Hankic, Moescu, E. Florescu, Pierce, M. Roman, H. Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

 

Dinamo Bucureşti a avut parte de unul dintre cele slabe începuturi de sezon din istorie. În ultimele două etape, echipa lui Dusan Uhrin a reuşit să câştige şi să scape de zona fierbinte a clasamentului. Înaintea pauzei competiţionale destinată echipelor naţionale, roş-albii le-au învins pe FC Hermannstadt şi pe Sepsi OSK, cu 3-0, respectiv 1-0.

Prin urmare, după opt etape scurse din Liga 1, dinamoviştii sunt pe locul 9 în clasament, cu nouă puncte câştigate. De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe poziţia a şasea şi are 11 puncte. De-a lungul timpului, moldovenii s-au dovedit a fi o nucă tare pentru roş-albi. În 17 meciuri disputate între cele două echipe, Dinamo s-a impus de opt ori, botoşănenii de şase ori, iar celelalte trei partide s-au încheiat la egalitate.

LIVE VIDEO | FC Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1 (Sorescu, min. 58 /  Moussa, min. 65)

În Ştefan cel Mare se anunţă o confruntare extrem de grea pentru dinamovişti şi prin prisma faptului că, echipa lui Marius Croitoru are un început foarte bun de sezon. Ce-i drept, moldovenii nu au obţinut foarte multe victorii, două, dar au şi pierdut foarte greu. O singură dată. FC Botoşani a fost echipă a rezultatelor de egalitate, înregistrând nu mai puţin de cinci remize până acum.

Fotbaliştii antrenaţi de Marius Croitoru au ascendent moral înaintea meciului din Ştefan cel Mare. FC Botoşani a câştigat ultimul duel, scor 1-0, în luna mai a acestui an. Nu a fost însă singurul succes pe care botoşănenii l-au obţinut pe terenul lui Dinamo în 2019. Moldovenii au câştigat cu scorul de 2-1 în returul sezonului regulat. Ultimul meci din Ştefan cel Mare s-a încheiat cu victoria, roş-albilor, în play-off, scor 1-0.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

 

 

 

Afla mai multe despre: liga 1dinamofc botosani 

viewscnt
Articole similare