Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | AC Milan - Inter, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2. Unul dintre cele mai dezechilibrate Derby della Madonnina din istorie

LIVE VIDEO | AC Milan - Inter, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2. Unul dintre cele mai dezechilibrate Derby della Madonnina din istoriegalerie foto

Serie A

Comentarii

AC Milan şi Inter Milano se întâlnesc într-un nou episod din Derby della Madonnina, care se va juca sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 2.

LIVE VIDEO | AC Milan - Inter, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2

Derby-ul oraşului Milano cu numărul 224 poate fi considerat şi unul dintre cele mai dezechilibrate din istorie. Antonio Conte s-a întors cu forţe proaspete în Italia şi după trei etape este pe primul loc, cu maximum de puncte şi un singur gol primit. Chiar dacă adversarii lui Inter au fost modeşti, Milanul lui Marco Giampaolo a arătat că este cu cel puţin un nivel mai jos, din toate punctele de vedere, faţă de cum arăta în sezonul trecut cu Gennaro Gattuso pe bancă. 

Giampaolo a venit cu mari aşteptări, fanii credeau că va revoluţia fotbalul letargic şi fără idei practicat de Gattuso, însă a renunţat la noul sistem, 4-3-1-2, chiar după prima etapă şi recent l-a criticat pe Lucas Paqueta, spunându-i că nu ar trebui să mai fie atât de "brazilian". Victoriile chinuite cu Brescia şi Hellas Verona, cele două nou-promovate, nu i-au convins deloc pe suporteri, dar cu toate acestea este de aşteptat ca San Siro să fie arhiplin, la unul dintre ultimele derby-ul di Milano jucate pe legendara arenă, care urmează a fi demolată pentru construirea unei noi arene, ultra moderne. 

Inter, chiar dacă s-a împiedicat în UEFA Champions League, 1-1 cu Slavia Praga, are cel mai mare atuu chiar pe banca tehnică: Antonio Conte. Italianul care a cucerit campionate atât în Italia, cu Juventus, cât şi în Anglia, cu Chelsea, este un expert din acest punct de vedere, iar tifoseria lui Inter îşi pune toate speranţele în fostul rival că le poate aduce un nou scudetto după mulţi ani de secetă. 

Meciul de sâmbătă seară va fi condus de la centru de Daniele Doveri. Ultima întâlnire directă a fost un meci de infarct. S-a terminat 3-2 pentru Inter într-o partidă cu o mulţime de incidente care a contribuit decisiv la situaţia finală a clasamentului. 

LIVE VIDEO | AC Milan - Inter, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2. ECHIPELE PROBABILE 

AC Milan (4-3-1-2): Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bennacer, Calhanoglu - Paqueta, Suso - Piatek
Absenţi: Calabria, Caldara
Antrenor: Marco Giampaolo

Inter (3-4-2-1): Handanovic - Godin, de Vrij, Skriniar - Candreva, Barella, Brozovic, Asamoah - Politano, Sensi - Lukaku
Antrenor: Antonio Conte 

LIVE VIDEO | AC Milan - Inter, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2. CELE MAI BUNE ECHIPE DIN ISTORIE

Italienii de la DAZN au alcătuit cele mai bune echipe din istoria celor două echipe, înaintea acestui derby. În echipa lui Inter se regăseşte şi Walter Zenga, fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo. 

Afla mai multe despre: ac milaninterserie a 

viewscnt
Articole similare