Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid a făcut hat-trick-ul în meciurile cu Steaua din acest sezon: 3-1 şi în Cupa României! Urmează barajul de promovare

VIDEO | Rapid a făcut hat-trick-ul în meciurile cu Steaua din acest sezon: 3-1 şi în Cupa României! Urmează barajul de promovare

Fotbal intern

Comentarii

În direct pe Telekom Sport 2 şi online www.telekomsport.ro, Academia Rapid a obţinut cea de-a treia victorie a sezonului în faţa rivalei CSA Steaua. De această dată a fost 3-1 în finala Cupei României, faza pe Bucureşti.

Rapid mai câştigase cu Steaua şi în turul sezonului regulat, 3-1, dar şi în play-off-ul pentru promovarea în Liga a 3-a, 2-0, ambele dispute având loc pe Arena Naţională.

Puţin peste un minut au rezistat steliştii în duelul din Ştefan cel Mare, Marian Vlada deschizând repede scorul după gafe în lanţ ale apărării roş-albastre. La pauză a fost 2-0 pentru Rapid datorită unui gol marcat de veteranul Daniel Niculae la ultima fază a reprizei.

În partea secundă, acelaşi Vlada a dus scorul la 3-0 în minutul 56, în timp ce Radu a înscris în minutul 74 golul de onoare al echipei Armatei.

Graţie acestei victorii, Rapid va putea evolua anul viitor în ediţia propriu-zisă a Cupei României. 

Academia Rapid şi-a aflat adversara din barajul pentru promovarea în Liga 3! Prima partidă e pe stadionul Astrei! Când se joacă meciurile

RAPID - STEAUA 3-1 (Vlada 2, 56, Niculae 45+2 / Radu 74)

ECHIPELE DE START

Rapid (4-4-2): Ignat - Voicu, Iacob, Maftei, Stancu - Grigore, Duriţă, Lădaru, Goge - Vlada, D. Niculae

Steaua (3-4-3): Iancu - Pădureţ, Lolescu, Radu - Jitaru, Răsdan, Vâlcea, Turbatu - Camara, Bâtfoi, Predescu

Min. 90+3 - Final de meci

Min. 74 - GOOOOL STEAUA! Radu înscrie golul de onoare al roş-albaştrilor

Min. 56 - GOOOOL RAPID! Marian Vlada face dubla

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - Finalul primei reprize

Min. 45+2 - GOOOOOL RAPID! Daniel Niculae dublează avantajul giuleştenilor

Min. 39 - Ocazie uriaşă pentru roş-albaştri! Şutul lui Răsdan este respins superb de Ignat

Min. 31 - Steaua înscrie, dar golul este anulat corect pentru o poziţie de ofsaid la Camara

Min. 2 - GOOOOL RAPID! Marian Vlada deschide repede scorul

Min. 1 - A început meciul!


Interviu cu Mihai Iosif, unul dintre cei mai iubiţi rapidişti din actualul staff

Fanii roş-albaştri i-au aşteptat pe favoriţi la stadion

Partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid se va disputa pe Stadionul Dinamo, din Şoseaua Ştefan cel Mare, şi va fi a patra confruntare din acest sezon dintre cele două echipe.

În sezonul regulat, Academia Rapid a obţinut 4 puncte din cele două partide, iar giuleştenii au avut câştig de cauză şi în partida din play-off, când s-a impus cu 2-0. Astfel, Academia Rapid a obţinut dreptul să joace în barajul de promovare în Liga a III-a, cu AS Singureni, campioana Ligii a 4-a din Giurgiu. Aici ai detalii despre meci.

Dacă la prima partidă jucată între cele două echipe pe Arena Naţională au asistat peste 36 de mii de spectatori, la cea jucată săptămâna trecută nu am avut în tribune mai mult de 14.000 de suporteri.

Citeşte şi:

Academia Rapid şi-a aflat adversara din barajul pentru promovarea în Liga 3! Prima partidă e pe stadionul Astrei! Când se joacă meciurile

 

Afla mai multe despre: rapidsteauacupa romanieidinamo 

viewscnt
Articole similare