Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni a învins-o, surprinzător, pe Poli Iaşi, cu 1-0, şi a egalat-o pe Hermannstadt în clasament

VIDEO | Academica Clinceni a învins-o, surprinzător, pe Poli Iaşi, cu 1-0, şi a egalat-o pe Hermannstadt în clasament

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a învins-o pe Poli Iaşi, scor 1-0 (0-0), în primul meci al zilei de sâmbătă, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Achim, în minutul 72.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Poli Iaşi 1-0 (Achim - min. 72)


Min. 72: GOOOLLL ACADEMICAAA!!! Achim deschide scorul pentru formaţia din Clinceni, după ce reia balonul în poartă, din 5 metri.

Pauză la Clinceni.

Min. 20: Bară pentru Poli Iaşi! Popadiuc este ghinionist.

Min. 12: Ocazie mare şi pentru Poli Iaşi! Carlone este blocat fantastic de portarul Vâlceanu!

Selecţionerul de la "tineret", Mirel Rădoi, se află în tribunele stadionului din Clinceni.

Min. 7: Imensă ocazie pentru Academica Clinceni! Portarul Târnovanu a avut două intervenţii succesive extraordinare în faţa atacanţilor ilfoveni.

Echipele de start

Academica Clinceni: Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu - Merloi, Cebotaru - Achim, Buziuc, Ion - Vojtus.
Rezerve: Ureche, Nsiah, Răuţă, Dumitru, Dobrescu, Deretti, Bus.
Antrenor: Ilie Poenaru.

Poli Iaşi: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, Bădic - Loshaj, Carlone - Horşia, Passaglia, Popadiuc - Bălan.
Rezerve: Rusu, A.Radu, Platini, Haţiegan, Didac, Chelaru, Bîrnoi.
Antrenor: Mihai Teja.


Ilfovenii sunt penultimii în clasament, dar pe teren propriu au pierdut doar două meciuri din cele şapte disputate în acest campionat. CFR Cluj şi FCSB au bătut trupa lui Ilie Poenaru în partide care nu s-au jucat pe arena din Clinceni. Cebotaru & Co au fost învinşi runda trecută pe terenul campioanei României, iar după succesul de joi seară al vişiniilor în faţa lui Rennes, antrenorul nou-promovatei vede acum altfel lucrurile. 

 
"Parcă are alt gust această înfrângere. Ne aşteaptă mâine un joc foarte greu, care pentru noi nu înseamnă decât victoria, cele 3 puncte pentru că avem nevoie de aceste puncte ca aerul. Suntem bine, ne-am refăcut şi fizic şi moral şi sper să arătăm foarte bine la meciul de mâine. O să întâlnim o echipă bună, de posesie, agresivă, care joacă foarte repede, cu schimbări de direcţie. Putem să facem şi un meci prost, numai să-l câştigăm,. asta ne interesează, doar victoria la acest meci" a spus Ilie Poenaru la conferinţa de presă de dinaintea confruntării cu moldovenii.
  • LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Poli Iaşi, sâmbătă, ora 13:00, Telekom Sport 1 
Iaşiul a ajuns din nou pe loc de play-out după etapa a 15-a, atunci când a fost învinsă la scor de Astra. Echipa lui Teja are un singur succes pe teren străin în acest campionat, în faţa celor de la FCSB, iar în tur a bătut Clinceniul cu 2-0 în Copou. 
 
"Important este ceea ce arătăm noi şi cum arătăm la acest meci.Nu vreau să spun că Iaşiul nu este un adversar redutabil dar deja şi noi am crescut în joc, suntem mult mai organizaţi. O să fie un joc greu pentru noi dar cred că vom fi bine din toate punctele de vedere şi vom câştiga" a completat antrenorul celor de la Academica. 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: clinceniiaşiilie poenaru,  

viewscnt
Articole similare