Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 3-0. Clinceniul se salvează, Iaşiul se scufundă. Cabral a comis lovitură de la 11 metri

VIDEO | Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 3-0. Clinceniul se salvează, Iaşiul se scufundă. Cabral a comis lovitură de la 11 metri

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Meciul trebuia să se dispute, sâmbătă, dar a fost amânat o zi, din cauza unui test pozitiv al jucătorului Cabral. Ulterior s-a dovedit că fotbalistul nu era purtător al noului coronavirus, astfel că el a fost trimis pe teren duminică, din primul minut.

Au marcat Albu '8 (p), ’66 şi Ion ‘90+2.

Min 8, scor 1-0: Cabral l-a faultat pe Şut şi Albu a transformat lovitura de la 11 metri dictată de Haţegan

Min 66, scor 2-0: Acelaşi Albu a împins mingea în plasă aproape de pe linia porţii, după ce balonul a fost trimis către el cu capul de Şut.

Min 90+2, scor 3-0: Robert Ion a stabilit scorul final după un contraatac, driblându-l pe Axinte înainte de a trimite mingea în poartă.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Politehnica Iaşi 3-0 (Albu 8, 67, Ion 92)


Min 93. Robert Ion marchează şi el. 3-0 pentru Academica Clinceni

Min. 67: GOOOLLL Clinceni! Albu a majorat diferenţa de pe tabelă pentru Academica, iar la acest rezultat formaţia ilfoveană nu mai poate retrograda direct în Liga 1.

Min. 23: Din nou, ilfovenii nu profită de slăbiciunile din apărarea ieşenilor. Axinte a reţinut, într-un final.

Min. 22: Încă o şansă pentru Clinceni. Şutul lui Achim este respins fantastic de Axinte, în corner.

Min. 19: Ocazie bună pentru Clinceni, ratată de Markovic. Tânărul atacant a tras lamentabil din poziţie excelentă.

Min. 8: GOOOLLL Clinceni! Albu transformă o lovitură de la 11 metri, provocată de deja celebrul Cabral.

Min. 7: Penalty provocat de Cabral, în debutul meciului, la o intrare imprudentă.

Min.1: A început partida de la Clinceni!


Echipele de start:

  • Academica Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Albu, Bejan, Dobrescu - F. Achim, Cebotaru, Şut, Ventura - Markovic, Buziuc
  • Rezerve: Ureche, Kontoes, B. Ilie, Şuşu, M. Vanghele, R. Patriche, R. Ion, G. Merloi
  • Poli Iaşi: Axinte - Popadiuc, Mihalache, Frăsinescu, Cabral - Grădinaru, Breeveld, De Iriondo, Horşia - Luckassen, A. Cristea
  • Rezerve: Caparco, Omoh, Assulin, Chacana, Klimavicius, Bourama, A. Zaharia, F. Cristea, R. Onea

Min. 1 A început meciul.

VIDEO | Jucătorii Academicii Clinceni, deranjaţi de faptul că a fost titularizat Cabral. "S-au strâmbat când l-au văzut pe tablă"

Liga Profesionistă de Fotbal a reuşit să reprogrameze meciul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi, după ce Rodny Lopes Cabral a fost, în primă fază, depistat cu noul coronavirus.

Meciul dintre Academica Clinceni şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 11-a play-out, programat să se dispute sâmbătă, 25 iulie, cu începere de la ora 15.30, se va juca duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 14.30. 

Clubul din Moldova a anunţat, duminică dimineaţa, că testul devisiv al fundaşului a ieşit negativ: "Orice dubiu a fost înlăturat! Şi al doilea test al jucătorului nostru a ieşit negativ. Cu toţii suntem bine, iar partida de la Clinceni se va disputa cu începere de la ora 14.30".

La primul set de teste, fundaşul Rodny Lopes Cabral a fost depistat pozitiv. La retestare, jucătorul din Capul Verde a ieşit negativ. 

Afla mai multe despre: poli iasicabral 

viewscnt
Articole similare