Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani s-a impus pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara, 1-0, deşi a făcut un meci slab

VIDEO | FC Botoşani s-a impus pe terenul celor de la ACS Poli Timişoara, 1-0, deşi a făcut un meci slab

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, în ultimul meci din etapa a V-a a play-out-ului Ligii I. Mircea Axente a marcat, în minutul 61, primul gol în Liga I de la sosirea la Botoşani, iarna trecută.

ACS Poli - Botoşani 0-1 (Axente 61)

Echipele de start:

ACS POLI: Straton - Haruţ, Melinte, Cânu, Oliva - Enescu, Vaşvari - Munteanu, Zaluschi, Ciucur - Drăghici; Rezerve: Curileac, Ţigănaşu, Croitoru, Străuţ, Bârnoi, Artean, Roman

FC BOTOŞANI: Cobrea - Dumitraş, Plămadă, Burcă, Acsinte - Oaida, Cucu - Moruţan, Rodriguez, Golofca - Axente; Rerzerve: Pap, L. Fulop, Chitioşca, Muşat, Miron, Golubovic, Serediuc

Cartonaşe galbene: Oliva '7, Melinte '45 / Acsinte '18, Golofca '59, Axente '79, Oaidă '88

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Florin Marcu;

Observatori: Florin Hâncu, Dan Potocianu.

După acest rezultat, clasamentul play-out-ului este următorul:

1. Dinamo  32 de puncte;
2. FC Botoşani  28;
3. Sepsi Sfântu Gheorghe 19;
4. Concordia Chiajna 19;
5.  FC Voluntari  18;
6. Poli Timişoara 16;
7. Gaz Metan Mediaş 15;
8. Juventus 13.

FINAL

min. 89 - Fază de toată jena la Timişoara. Cum a executat Munteanu o lovitură liberă, care s-ar fi putut dovedi decisivă pentru echipa sa.

min. 61 - Deşi nu a arătat mai nimic în această seară, FC Botoşani reuşeşte să deschidă scorul prin Axente.

min. 50 - Botoşaniul are prima ocazie importantă a reprizei secunde. Enescu execută foarte bine o lovitură liberă, dar Cânu nu reuşeşte să reia periculos spre poartă deşi era singur, în poziţie ideală.

min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 32 - Ciucur este găsit foarte bine în careu, dar şutul acestuia trece pe lânga bara din dreapta a porţii apărate de Cobrea. La capătul acestei faze un jucător al Botoşaniului rămâne întins pe gzon.

min. 15 - Nu s-a mai petrecut nimic notabil, după fazele importante din startul partidei. Cele două echipe se apără foarte bine.

min. 2 - Cele două echipe au început în forţă partida. Ocazii importante la ambele porţi.

min. 1 - A început partida!


Elevii lui Leo Grozavu au nevoie de un succes împotriva echipei fostei echipe a antrenorului lor pentru a părăsi poziţia de baraj. Cu 16 puncte, Poli Timişoara este la două puncte în spatele primului loc aflat deasupra zonei retrogradării, poziţie ocupată acum de noua echipa a lui Adrian Mutu, FC Voluntari.

Bănăţenii nu vor avea, însă, o misiune uşoară, din moment ce nu au reuşit să câştige niciun meci în play-out, obţinând doar două puncte. În schimb, FC Botoşani şi-a trecut în cont primul succes chiar în etapa trecută, 1-0 cu Voluntari, după ce în primele trei runde a înregistrat două remize şi o înfrângere. 

Rezultate strânse în meciurile directe din sezonul regulat

În primele două partide directe dispute în acest sezon, FC Botoşani s-a impus, pe teren propriu, scor 1-0, graţie unui gol înscris de Lorand Fulop, în turul sezonului regulat. În retur, a fost 1-1. Cosmin Bîrnoi a deschis scorul pentru Timişoara, iar pentru Botoşani a marcat Mihai Roman.

Meciul ACS Poli Timişoara - FC Botoşani se va juca luni, de la 18:00, în direct la Telekom Sport 1, fazele notabile putând fi urmărite şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: botosanitimisoaraliga 1 

viewscnt
Articole similare