Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Voluntari învinge ACS Poli, scor 3-2, la capătul unui meci cu trei penaltiuri şi o eliminare

VIDEO | Voluntari învinge ACS Poli, scor 3-2, la capătul unui meci cu trei penaltiuri şi o eliminare

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa ACS Poli Timişoara, în primul meci al etapei a opta din play-out-ul Ligii 1. Cu antrenorul ilfovenilor, Adrian Mutu, în tribune, Daniel Benzar a fost omul meciului, cu un gol, două penaltiuri obţinute şi multe alte acţiuni avute la poarta bănăţenilor.

În minutul 55, gazdele au rămas în imnferioritate numerică, Alin Şeroni fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Benzar, fotbalist împrumutat de la FCSB, a deschis scorul în minutul 7, pentru oaspeţi, şi tot el a obţinut penaltiul din care Marinescu a dublat avantajul ilfovenilor, în minutul 44. 

La un sfert de oră de la startul părţii secunde, acelaşi Benzar a fost faultat din nou în careu, iar Colţescu a acordat din nou penalti. De această dată, însă, Bălan a şutat peste poartă. Un minut mai târziu, Colţescu a dictat al treilea penalti al întâlnirii, însă la cealaltă poartă, iar Andrei Artean a redus din diferenţă. În minutul 65, Adrian Bălan a refăcut avantajul oaspeţilor, dar în final Mihai Roman a reuşit primul său stagional şi s-a terminat 2-3. Bilete câştigătoare Pariuri 2018 - cel mai bun top al pariorilor din Romania!

În clasament, FC Voluntari a acumulat 24 de puncte şi a urcat pe locul trei. Poli Timişoara se află pe poziţia de baraj, a şasea, cu 19 puncte.


VIDEO | Poli Timişoara - Voluntari 2-3 (Andrei Artean 60', Mihai Roman 75'/Daniel Benzar 7', Laurenţiu Marinescu 44'-pen., Adrian Bălan 65')

ACS Poli Timişoara: Straton – Haruţ, Melinte, Cânu, Raţ – Munteanu, Artean, Enescu (Şeroni ’19), Ciucur (Ţigănaşu ’46) – Drăghici (Popovici ’78), M. Roman. Antrenor: Adrian Neaga

FC Voluntari: Balauru – Pleaşcă, C. Achim, Horj, Bucurică – Novac, Sânmărtean (Lazăr ’78) – G. Deac (Căpăţână ’66), Marinescu (Ivanovici ’69), D. Benzar – Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu.

Pauză la Timişoara, după o primă repriză în care Voluntari s-a descurcat de minune cu Adi Mutu în tribune.

Min. 75: Gol înscris de Timişoara! Mihai Roman reuşeşte primul gol stagional.

Min. 65: Goooooooooooool, Voluntari! Adrian Bălan reface avantajul de două goluri pentru ilfoveni cu o execuţie simplă pe lângă portar

Min. 60: Gooooooooooool, Timişoara! La un minut după penalty-ul ratat de Marinescu, gazdele au primit, la rândul lor, lovitură de la 11 metri, iar Artean a transformat-o!

Min. 59: Penalty ratat de Bălan! 

Min. 55: Şeroni este eliminat! Intrat pe parcursul primei reprize, fundaşul echipei bănăţene vede cel de-al doilea galben, după un fault făcut la marginea propriului careu de 16 metri, şi este eliminat.

Min. 44! Gol, Voluntari! Laurenţiu Marinescu transformă cu noroc un penalty obţinut de Benzar

Min. 28: Drăghici iroseşte o şansă bună de a marca, după o eroare a defensivei oaspeţilor.

Min. 7: Goooooooooooooooool, Voluntari! Daniel Benzar deschide scorul din apropiere, după ce Straton reuşise să blocheze, în primă fază, şutul lui Marinescu.


Meciul de vineri va fi cel de-al patrulea între cele două echipe în acest sezon. Toate cele trei partide disputate până acum au fost câştigate de FC Voluntari. Au fost două victorii pe propriul teren cu acelaşi scor, 1-0, dar şi un succes obţinut într-un meci nebun cu cinci goluri, scor 3-2. 
  • LIVE VIDEO ACS Poli Timişoara - FC Voluntari, vineri, de la 18:00, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro
ACS Poli Timişoara tocmai ce a întrerupt seria neagră de rezultate pe care a traversat-o încă de la primul meci oficial jucat în acest an. După zece meciuri consecutive fără victorie, echipa pregătită de Adrian Neaga a câştigat etapa trecută, scor 1-0, meciul cu Concordia Chiajna. În ciuda acestui succes, în urma rezultatelor înregistrate de celelalte echipe din play-out, ACS Poli Timişoara n-a ieşit din zona roşie a clasamentului, astfel că, în momentul de faţă, ocupă locul de baraj în clasament.
 
LIVE VIDEO ACS Poli Timişoara - FC Voluntari, vineri, de la 18:00, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

 

Afla mai multe despre: timisoaravoluntariadrian mututconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare