Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arabia Saudită - Brazilia 0-2. Antrenament perfect pentru Selecao înainte de derby-ul cu Argentina

VIDEO | Arabia Saudită - Brazilia 0-2. Antrenament perfect pentru Selecao înainte de derby-ul cu Argentina
Comentarii

Naţionala Braziliei s-a încălzit cu Arabia Saudită pentru super amicalul cu Argentina, progamat marţi. Meciul cu saudiţii a fost în direct pe Telekom Sport 2 şi pe site-ul telekomsport.ro, de la ora 21:00.

Antrenament perfect pentru Brazilia înainte de derby-ul cu Argentina, programat marţi, pe canalele Telekom Sport. 

Selecao a avut parte de o echipă deschisă a saudiţilor, iar o bună perioadă de timp s-a jucat pe contre. Chiar şi aşa, Arabia Saudită nu s-a putut ridica la nivelul adversarilor săi şi nu a reuşit să fructifice ocaziile pe care le-au avut, în timp ce pentru Neymar & co. a fost mai mult un antrenament cu public şi au fost destul de zgârciţi când a venit vorba de goluri. 

Chiar şi pe final, atunci când saudiţii au jucat cu un om mai puţin, Brazilia nu s-a aruncat în valuri spre poarta oponenţilor, dar a reuşit să mai înscrie la ultima fază a meciului, prin fundaşul lui Juventus, Alex Sandro. 


Arabia Saudită - Brazilia 0-2
Gabriel Jesus 43', Alex Sandro 90+6'

Echipele de start

Arabia Saudită: Al-Owais - Al-Breik, Al-Boleahi, Al-Shahrani, Hawsawi - Otayf, Al-Dossari, Al-Bishi - Al-Mogahwi, Al-Faraj, Bahebri

Brazilia: Ederson - Fabinho, Marquinhos, Pablo, Alex Sandro - Fred, Casemiro, Renato Augusto - Coutinho, Gabriel Jesus, Neymar

Min. 90+6: GOOOL Brazilia! Alex Sandro a marcat, după o greşeală a portarului advers, la ultima fază a meciului. 

Min. 43: GOOOL Brazilia! Gabriel Jesus deschide scorul după un assist al lui Neymar. 


Sud americanii sunt de miercuri la Riyadh, unde au ajuns după câteva zile în care s-au antrenat la Londra. Oficialii saudiţi s-au pregătit ca la carte şi au vrut să-şi arate respectul deosebit pe care-l au pentru brazilieni. Le-au pregătit un autocar personalizat. Tite si-a dus toate vedetele în Arabia Saudită. În tot lotul e un sungur jucător care evoluează în Brazilia. Restul sunt din cele cinci super campionate din Europa plus Portugalia.

"Tricoul, tricoul naţionalei Braziliei, este foarte greu. Ţinând cont de jucătorii care evoluează aici, de istoria naţionalei noastre, nu contează ce meci jucăm, pentru că avem o dorinţă arzătoare de a câştiga", a declarat Marquinhos de la PSG.

Afla mai multe despre: argentinaarabia sauditalondra 

viewscnt
Articole similare