Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ripensia - ACS Poli 2-3. Derby-ul Timişoarei, decis la ultima fază

VIDEO | Ripensia - ACS Poli 2-3. Derby-ul Timişoarei, decis la ultima fază

Liga 2

Comentarii

Formaţia ACS Poli Timişoara a câştigat sâmbătă derby-ul cu Ripensia Timişoara, scor 3-2, în deplasare, în etapa a treia a Ligii a doua, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport.

Ungureanu (4), Dumiter (61) au înscris pentru gazde, în timp ce golurile învingătorilor au fost marcate de Bîrnoi (54), Drăghici (77) şi Golda (90+5).

Ripensia - ACS Poli LIVE VIDEO

Telekom Sport LIVE | Ripensia - ACS Poli

ACUM LIVE VIDEO | Arde Timişoara! Ripensia - ACS Poli, pe Telekom Sport 1 şi online

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, August 18, 2018

 

Ripensia are parte de un debut de sezon bun spre deosebire de rivala sa din oraş. Gazdele partidei de sâmbătă au patru puncte după primele două runde, în urma remizei din deplasarea de la Oradea (2-2 cu Luceafărul) şi victoriei de la Brăila (2-1).

LIVE | Ripensia - ACS Poli Timişoara, sâmbătă 15:30, în direct la Telekom Sport 1

Partida cu ACS Poli o prinde în formă pe formaţia lui Ciprian Urican, un antrenor optimist înaintea derby-ului: "E un meci ca oricare altul, pentru noi contează să câştigăm. Ne dorim să rămânem conectaţi la campionat. Vom încerca să remediem problemele pe care le-am descoperit în jocul nostru în partida de la Sânmartin, cea cu Luceafărul Oradea. Aştept susţinere din partea suporterilor Ripensiei, pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Eu sunt convins că vor veni în număr mare şi că vor fi alături de noi” a explicat acesta pe site-ul oficial al clubului.

ACS Poli a obţinut un singur punct în primele două etape, formaţia pregătită de Ionel Ganea remizând în etapa trecută, 2-2 cu Dacia Unirea Brăila.

Afla mai multe despre: ripensiaacs poli timişoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare