Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Atletico 1-1. În inferioritate numerică din startul partidei, madrilenii au smuls un egal în ultimele minute pe Emirates

VIDEO | Arsenal - Atletico 1-1. În inferioritate numerică din startul partidei, madrilenii au smuls un egal în ultimele minute pe Emirates

UEFA Europa League

Comentarii

Meciul serii din Europa League a fost, fără îndoială, cel dintre Arsenal şi Atletico Madrid. Deşi a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 10, echipa pregătită de Diego Simeone a smuls o remiză, 1-1, în ultimele minute ale partidei de pe Emirates.

Arsenal - Atletico a fost pentru Wenger ultimul meci european pe Emirates. Fanii au marcat momentul printr-un spectacol inedit în tribune (VIDEO AICI). Însă, "tunarii" n-au facut-o şi pe teren. Atletico n-a surprins cu absolut nimic. Chiar dacă au ramas în inferioritate numerică înca din minutul 10, după eliminarea lui Vrsaljko, madrilenii şi-au facut jocul perfect.
 
S-au aparat tot meciul. Singura hibă a fost speculata de Lacazette, care a facut 1-0 după o oră de joc, în urma unei dominări copioase a lui Arsenal. Francezul a mai avut doua ocazii uriase pana atunci, dar Oblak a scos tot. Planul lui Simeone a funcionat perfect. Dupa 82 de minute de stat in aparare, Atletico a scapat pe contraatac si Griezmann si-a transformat echipa in favorita la calificare. S-a terminat 1-1, iar meciul decisiv pentru finala de la Lyon se joacă joia viitoare, în direct la Telekom Sport. 
 
Arsenal - Atletico Madrid 1-1
Au marcat: Lacazette '61 / Griezmann '82
 
Echipele de start:
Arsenal: Ospina - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Ramsey, Xhaka, Wilshere - Welbeck, Lacazette, Ozil
 
Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Hernandez - Correa, Saul Niguez, Partey, Koke - Gameiro, Gimenez
 
Min. 82 - GOOOOOOOOOL Griezmann marchează şi egalează pentru Atletico Madrid. Greşeli în lanţ în defensiva lui Arsenal



Min. 61 - GOOOOOOOOOL Lacazette se înalţă peste apărarea lui Atletico şi deschide scorul pentru Arsenal

 
Min. 10 - Vrsaljko primeşte cel de-al doilea cartonaş galben şi este eliminat încă din primele minute ale partidei

 
Min. 7 - Lacazette trimite bine cu capul, însă Oblak are un reflex incredibil

 
Min. 6 - Lacazette trimite în bara porţii lui Oblak

 
UPDATE 21:20 | Cosmin Băleanu ne aduce ultimele informaţii de pe Emirates
 

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată până acum. A fost o victorie obţinută de Arsenal, în turneul de pregătire Emirates Cup, în august 2009. Ce-i drept, s-au schimbat multe faţă de acum aproximativ nouă ani, iar raportul de forţe este clar, de această dată, în favoarea echipei lui Diego Simeone.

LIVE VIDEO Arsenal - Atletico Europa League Telekom Sport 1

Arsenal traversează o formă excelentă în ultima perioadă şi are şase victorii consecutive, în toate competiţiile, pe propriul teren. În plus, în toate cele şase partide, "tunarii" au marcat de fiecare dată cel puţin trei goluri. În schimb, în meciurile din deplasare, Arsenal tremură serios, indiferent de numele adversarului. Doar în ultimele două meciuri jucate pe teren străin, "tunarii" au remizat la ŢSKA Moscova şi au pierdut la Newcastle, astfel că sunt obligaţi să scoată un rezultat pozitiv în prima manşă cu Atletico Madrid. Pentru a ajunge în semifinale, Arsenal le-a eliminat în fazele anterioare pe Ostersunds, pe AC Milan şi pe ŢSKA Moscova.

LIVE VIDEO Arsenal - Atletico Europa League Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Atletico Madrid are o singură victorie în ultimele cinci meciuri jucate. Însă, forma slabă se poate trage şi de la strategia gândită de Diego Simeone. Antrenorul argentinian şi-a menajat cei mai buni jucători în vederea semifinalei cu Arsenal. Ultimul rezultat înregistrat de Atletico Madrid într-o deplasare a fost o înfrângere la scor de neprezentare, 0-3, pe terenul lui Real Sociedad. Până să dea peste Arsenal, Atletico Madrid le-a eliminat pe FC Copenhaga, pe Lokomotiv Moscova şi pe Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: arsenalatleticoeuropa leaguetelekom sport 

viewscnt
Articole similare