Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AS Roma - CFR 5-0. Campioana României, făcută groggy pe Olimpico! Mayoral a reuşit dubla, Mkhitaryan, Ibanez şi Pedro au marcat şi ei

VIDEO | AS Roma - CFR 5-0. Campioana României, făcută groggy pe Olimpico! Mayoral a reuşit dubla, Mkhitaryan, Ibanez şi Pedro au marcat şi ei

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de AS Roma în etapa a 3-a din grupa A a Europa League, scor 5-0 pe Olimpico, după golurile marcate de Mkhitaryan, Ibanez, Mayoral care a reuşit o dublă, şi Pedro. Pentru CFR e cea mai grea înfrângere suferită în toată istoria europeană a clubului din Gruia.

LIVE VIDEO | AS Roma - CFR Cluj 5-0 (Mkhitaryan 1, Ibanez 25, Mayoral 34, 85, Pedro 89)

Echipele de start:

  • AS Roma: Pau Lopez - Fazio, Ibanez, Kumbulla - B. Peres, Cristante, Veretout, Spinazzola - Villar, Mkhitaryan - Mayoral
  • Rezerve: Boer, Mirante, Karsdorp, J. Jesus, Smalling, Pellegrini, Dzeko, Pedro Rodriguez, Zalewski, Milanese, Tripi
    Antrenor: Paulo Fonseca.
  • CFR ClujBălgradean - Susic, Manea, Hoban, Ciobotariu, Camora - Deac, Djokovic, Itu, Rondon - Debeljuh.
  • Rezerve: Sandomierski, Păun, Pereira, Latovelvici, Joca, Carnat
    Antrenor: Dan Petrescu.

Min. 90+3 - Final de meci! AS Roma câştigă clar contra CFR-ului, pe Olimpico! E cea mai grea înfrângere suferită de CFR Cluj în Europa în toată istoria clubului.


Min. 89 - GOOOL AS Roma! E 5-0! CFR e în genunhi. Pedro înscrie şi el după ce a fost lansat excelent pe poziţie viitoare şi a făcut o bicicletă în faţa lui Ciobotariu, apoi a tras în colţul lung.


Min. 85- GOL AS Roma! Borja Mayoral face dubla şi face 4-0 pentru italieni! Bruno Peres centrează din dreapta, Manea respinge eronat, iar Mayoral e pe fază şi înscrie cu un şut tare din interiorul careului.


Min. 83 - Ocazie CFR! Cristi Manea trimite direct din lovitură liberă pe poarta lui Pau Lopez, fără emoţii, însă, pentru portarul italienilor.


Min. 78 - Ocazie CFR! Clujenii cer penalty la un fault al lui Cristante asupra lui Carnat, în careu. Arbitrul Matej Jug nu dă nimic, însă!


Min. 73 - Ocaize CFR! Una dintre cele mai importante şanse de gol ale CFR-ului din timpul meciului! În urma unei faze fixe, mingea e centrată în careu pe bara a doua, de unde Carnat a reluat spre poartă şi a fost aproape să-l învingă pe Pau Lopez, însă balonul a fost respins de pe linia porţii.


Min. 65 - Ocazie AS Roma! Borja Mayoral e lansat în adâncime, preia bine pe piept pe poziţie viitoare, dar trage peste poartă din careul lui Bălgrădean.


Min. 46 - A început repriză a doua.


Min. 45+1 - Final de primă repriză, una de coşmar pentru echipa lui Dan Petrescu!


Min. 34 - GOOOOLLLL AS Roma! E deja 3-0 pe Olimpico, după 34 de minute! Borja Mayoral înscrie şi el, din apropiere, după ce Bălgrădean a respins un şut, apoi balonul a fost recentrat în faţa porţii. Gluma se îngroaşă pentru echipa lui Dan Petrescu, după nici o repriză în Italia.


Min. 25 - GOOOL AS Roma! Ibanez face 2-0, tot cu capul. Mkhitaryan centrează din corner, fotbalistul Romei se înalţă peste toată lumea în careu şi loveşte balonul cu capul, iar Bălgrădean e din nou învins. Deşi, portarul CFR-ului a atins din nou mingea.


Min. 23 - Ocazie CFR! Hoban trage, din diagonală, pe poarta lui Pau Lopez, dar portarul spaniol reuşeşte să respingă in-extremis.


Min. 6 - Ocazie CFR! Djokovic şutează de la distanţă, mingea e puţin deviată şi se duce în corner. Pau Lopez s-a întins serios pentru a putea ajunge la balon.


Min. 1 -  GOOOOOOLLL AS Roma! Spinazolla centrează din stânga şi Mkhitaryan, liber în centrul careului, reia cu capul şi reuşeşte să înscrie, deşi Bălgrădean a atins mingea. E 1-0 pentru gazde, pe Olimpico.


Min. 1 - A  început meciul de pe Olimpico!


Grupa A
Roma - CFR Cluj [Telekom Sport 1 19:55]
Young Boys - CSKA Sofia [22:00]
 
Edin Dzeko este în faţa celui de-al 100-lea meci în competiţiile UEFA. Formaţia acestuia, AS Roma întâlneşte pe teren prorpiu echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj. Campioana României vine după înfrângerea de pe teren propriu, 1-2 acasă cu Gaz Metan. În Europa League, clujenii stau mai bine, sunt lideri în grupă cu 4 puncte. Acelaşi număr de puncte îl are şi Roma, dar un golaveraj ceva mai slab.
 

AS Roma - CFR Cluj LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

 

Roma şi CFR s-au mai întâlnit de 4 ori în meciuri oficiale, scorul întâlnirilor directe este 2-1-1 pentru romani. În cealaltă partidă, CSKA se deplasează la Young Boys. Bulgarii au reuşit o remiză surprinzătoare în urmă cu o săptămână în deplasarea de pe Olimpico din Roma. Atât Young Boys cât şi CSKA au câte 1 punct în grupă.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a ajuns în Italia cu moralul la pământ şi cu un lot impovizat, încropit rapid, obligat de circumstanţe. Mai mulţi jucători de la CFR Cluj au coronavirus, iar acestora li se adaugă cei accidentaţi. În apărare, pe postul de fundaş central, Dan Petrescu îl are valid doar pe tânărul Denis Ciobotariu. Paulo Vinicius şi Cestor sunt accidentaţi, iar Andrei Burcă este infectat cu COVID-19. Dan Petrescu va fi obligat să improvizeze pe Olimpico în speranţa unui rezultat pozitiv, pe care l-ar considera un adevărat miracol.

AS Roma - CFR Cluj LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

"E clar că Roma e favorită. Nu o spun eu, o spun faptele. Roma e favorită şi va fi până la final. Iar despre meci, cum să îl pregătim dacă nu am avut timp să ne antrenăm? De-abia s-a terminat un meci şi avem şapte jucători absenţi... cum să pregătesc meciul, spune-ţi-mi şi mie? Nu am avut timp să îl pregătim cum vroiam.

Din păcate, nu am nici jucătorii care îmi trebuie la dispoziţie, nu avem nici lot... sincer, e o perioadă foarte grea pentru mine şi pentru club. Greu găsesc soluţii pentru a face o echipă. Nu cred că la Roma există titulari şi rezerve. Au foarte mulţi jucători buni, au 21 de jucători de echipă naţională.

Deci nu văd de ce s-ar plânge Fonseca. Noi abia dacă reuşim să aducem 3-4 jucători pe banca de rezervă. Deci nu au de ce să se plângă. Ei sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol, chiar un miracol, ar putea face ca CFR să scoată un rezultat pozitiv joi" , a spus Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: liga europacfr clujcfr cluj liga europa 

viewscnt
Articole similare