Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj se impune la Giurgiu şi este pe primul loc în Liga 1. Astra, un punct în patru etape

 VIDEO | CFR Cluj se impune la Giurgiu şi este pe primul loc în Liga 1. Astra, un punct în patru etape

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a IV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Crepulja '45 (autogol) şi Debeljiuh '61.

CFR Cluj este noul lider din Liga I. Ardelenii s-au impus la Giurgiu, unde Itu putea să deschidă scorul după numai 28 de secunde. Astra a fost periculoasă la 0-0. Bălgrădean a intervenit însă excelent în faţa lui Răduţ.

Doar un minut mai târziu, Graovac a ratat cea mai mare şansă a giurgiuvenilor. Bara i-a salvat pe elevii lui Dan Petrescu. Deschiderea scorului a venit în ultimul minut al primei reprize.

Vinicius a zguduit transversala, apoi Crepulja şi-a dat un autogol antologic. Ardelenii au scăpat de emoţii după un sfert de oră din a doua repriză. Debeljuh a marcat primul său gol în Liga I pentru CFR şi a stabilit scorul final, 2-0.

VIDEO | Astra - CFR Cluj 0-2 (Crepulja 45+1 autogol, Debeljuh 62)


Echipele de start:

Astra: Lazar - Bruno, Graovac, Dima, Radunovic - Crepulja, Seto, Răduţ - Alibec, Zaharia, Fatai
Rezerve: Popa, Dandea, Balaure, Moise, Stahl, Gheorghe, Merlo, Riza

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Hoban, Itu, Păun - Rondon, Debeljuh, Costache
Rezerve: Hindrich, Manea, Cestor, Bordeianu, Petrila, Pereira, Omrani, Vojtus.


Min. 62: GOOOLLL CFR CLUJ! Debeljuh marchează din plonjon, cu capul, fără speranţe pentru Lazar.

Min. 48: Încă o dată trece pe lângă gol CFR Cluj. De data aceasta a fost Itu.

Min. 47: Ocazie bună pentru CFR Cluj! Brazilianul Vinicius a fost aproape de gol, însă şutul său a fost pe lângă.

Min. 45: GOOOLLL CFR CLUJ! IN-CRE-DI-BIL !!! Crepulja îşi învinge propriul portar cu un şut perfect în vinclu, fără marcaj, fără explicaţii. La faza premergătoare, Vinicius lovise bara.

Min. 34: Minutul şi ocazia pentru Asta! Bară, Graovac. Pe respingere, Alibec nu reuşeşte să împingă balonul în poartă.

Min. 33: Ocazie mare pentru Astra, din nou. Mihai Răduţ reuşeşte un slalom de toată frumuseţea şi prinde un şut la colţul scurt, respins de Bălgrădean. 

Min. 32: Astra trece şi ea pe lângă deschiderea scorului! Şutul lui Crepulja, din 7 metri, scos in extremis de apărarea campioanei.

Min. 1 : Ocazie CFR! Itu trage cu capul, din careu, după o centrare din stânga, dar mingea trece pe lângă poarta lui Lazar.


Min. 1 - A început meciul.


Cel mai interesant meci al zilei din Liga 1 opune formaţiile Astra Giurgiu şi CFR Cluj, campioana en titre a României.

Sezonul trecut, Astra a terminat pe locul 3 în play-off, dar nu a putut să joace ultimele două meciuri şi nici nu a avut drept de participare în Europa League din cauza că nu a putut lua licenţa.

Andone e foarte aproape să îl piardă şi pe Denis Alibec, atacantul fiind dat ca şi plecat la Gaziantep. De cealtă parte, ardelenii au început şi ei greoi campionatul. CFR Cluj a câştigat la limită cu Clinceni, scor 2-1 şi cu Hermannstadt, scor 1-0 şi a remizat la zero cu Sepsi. Echipa lui Dan Petrescu a fost eliminată şi din Liga Campionilor, iar acum va juca în turul trei preliminar al Europa League, cu Djurgarden.

CFR se pregăteşte de revenirea lui Deac

Marius Bilaşco a oferit detalii despre recuperarea lui Deac, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Sper să-l vedem cât mai rapid. S-ar putea să joace în Suedia, cred că poate juca. În următorul meci din campionat cred că poate juca", a declarat oficialul ardelenilor, în cadrul emisiunii Sport Report.

Ciprian Deac s-a accidentat la echipa naţională, în meciul cu Austria şi problema sa a fost mai gravă decât se credea iniţial.

Afla mai multe despre: cfrastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare