Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - CSM Poli Iaşi 3-0. Mulţescu, la a treia victorie consecutivă pe banca giurgiuvenilor

VIDEO | Astra - CSM Poli Iaşi 3-0. Mulţescu, la a treia victorie consecutivă pe banca giurgiuvenilor

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I.

Astra - Iaşi 3-0 (Abang 9, Stan 47, Dandea 82)

  • Astra: Iliev - Erico, Bejan, Polczak - Al. Stan, Dandea, Takayuki, Radunovici - Balaure, Abang, Fl. Matei
  • Poli Iaşi: Kelava - Sin, Jakodinskis, Mihalache, Panţâru - Mihăescu, Cioinac - Platini, Jo, Zaharia - Kizito

Astra a început în forţă partida şi după doar nouă minute de joc deschidea scorul la primul şut pe poartă. ”Elevii” lui Mulţescu au continuat să atace în valuri, iar în minutul 17 puteau duce scorul la 2-0, dar Kelava a intervenit salvator.

Prima mare ocazie a ieşenilor a venit în minutul 27, când Platini a interceptat excelent o minge, l-a driblat pe Iliev, dar a trimis în bara transversală.

Repriza a doua a început cu gol. După doar două minute de joc, Stan duce scorul la 2-0, la capătul unei faze individuale. A urmat o perioadă în care Poli Iaşi a încercat, dar nu a reuşit să ajungă periculos la poarta lui Iliev. Au marcat tot cei de la Astra. Takayuki a fost faultat în careu, iar Tudor nu a ezitat să arate punctul cu var. Dandea a transformat cu siguranţă şi a dus scorul la 3-0.

FINAL

Min. 82: GOOOL Astra! Dandea transformă cu siguranţă lovitura de pedeapsă.

Min. 80: Penalty pentru Astra. Takayuki a fost faultat în careu, iar Astra se poate desprinde la 3-0.

Min. 47: GOOOL Astra! Alexandru Stan marchează printr-o execuţie de excepţie, după un dribling de fineţe.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 27: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Platini interceptează foarte bine o minge, îl de driblează pe Iliev, dar trimite balonul în bară.

Min. 17: Dublă ocazie pentru Astra! Balaure trimite un şut centrare, dar Kelava izbuteşte să respingă. Mingea sare la Dandea, care şutează în forţă, dar portarul croat din poarta Iaşiului intervine din nou.

Min. 9: GOOOL ASTRA! Abang deschide scorul la primul şut pe poartă!

Trupa lui Gheorghe Mulţescu are şansa să o depăşească pe Viitorul în clasament şi să urce pe un loc patru care poate asigura calificarea în preliminariile Europa League. Astra nu a primit însă licenţa UEFA necesară pentru participarea în viitoarea ediţie a cupelor europene şi îşi va căuta dreptatea la TAS, în cazul în care va termina peste Viitorul în Liga 1.

De cealaltă parte, Poli Iaşi îşi joacă astăzi ultima şansă să mai ajungă pe un loc de Europa League. Elevii lui Stoican sunt la 10 puncte în spatele Viitorului şi în cazul unei înfrângeri vor fi excluşi şi matematic din lupta pentru cupele europene, în condiţiile în care vor mai rămâne de disputat doar trei etape până la final.

  • Meciul Astra Giurgiu - CSM Poli Iaşi e ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1, de la 20:45. Toate fazele vor fi în timp real pe www.telekomsport.ro

Cele două formaţii s-au întâlnit în urmă cu doar patru zile, într-o restanţă din prima etapă a play-off-ului, iar Astra s-a impus clar, scor 3-0, pe terenul moldovenilor. Din acest punct de vedere, giurgiuvenii au un ascendent moral pe care vor să-l transforme într-o nouă victorie care i-ar aduce pe giurgiuveni inclusiv în lupta pentru locul 3, ocupat în prezent de Craiova.

Afla mai multe despre: astraiasiliga 1play-off 

viewscnt
Articole similare